Meg vs sosiale medier.

Jeg tror det er litt mindre revning og litt mer velvære enn forrige gang jeg la meg i en skinnstol bakover med beina litt opp. Alt for å se smæshing ut når jeg skal rydde og vaske badet senere i ettermiddag.

(Bildet er fra forrige gang jeg var gæærn og fikk vipper i fleisen, ca fire år siden!)

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette høyt som en rufsete mammablogg som skryter av både hemos, strekkmerker, siklestump i bloggen sin – men idag skal jeg fasen meg ha litt egentid! Det er nemlig ikke ofte jeg proklamerer at jeg skal til en slags skjønnhetsbehandling, selv om jeg ikke helt vet om det kan kvalifiseres til det. Jada, hu mor skal svi av noen hundrelapper på øyevipper!

Det er jo rimelig lenge siden sist jeg gjorde noe slikt, jeg har noen uker i året jeg har pene negler – og typ hvert fjerde år setter jeg på øyevipper. Dette skal jeg nyte. Jeg har allerede avdvart om at jeg kommer til å sove i stolen..!

Det mest interessante med prosessen var jo å få fjernet alle maskara-rester i går kveld. Det har jeg, helt seriøst, ikke gjort på gudvethvorlenge. Jeg bruker jo vannfast maskara, og alle vet jo at det ikke er det enkleste å fjerne – så jeg har vel strengt talt ikke vært helt mascara-restefri siden 2018 tror jeg..?! (Skyt meg)

Nå tror jeg Moren vil stå opp. Japp, klokka er 10.25 og hun har ikke stått opp ennå. Jeg dæven av det sovedyret. Hun er akkurat som mora si. Heldigvis.

Følg meg på Instagram idag da vel!!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg