Mikromat, brent dukke og rosa hår.

Argh! Når jeg er gressenke med mannen til sjøs er det litt verre å banke ned noe ord i bloggen. Noen av dere følger meg dog i øvrige sosiale medier, og jeg må innrømme at jeg ble helt svett bak øra da jeg oppdaget at jeg har hatt nesten 800.000 visninger på snapp siste måneden. Jeg må faktisk bare lukke øynene og late som ingenting. ellers begynner jeg  gjøre meg til på snap, og det er INGEN tjent med!

Da det peip i mikrobølgeovnen idag kom min lille diktator løpende, dro opp ermene på genseren, klatret opp i tripp-trappen og gned seg i henda. Den lille frøkna kjenner til mikro-mat-menyen som serveres når far er til sjøen! 😉 Jaja, hun blir i hvertfall mett. Jeg tror faktisk at den mikromaten kan være sunnere og bedre for henne enn det jeg disker opp noenganger ass. (True story, ikke engang måkene som kom langveisfra (Skien),  nappet i den posen med mat når jeg satte den utenfor døra.

Idag holdt på å legge noen vedkubber i peisen og det begynte å sprake. Ut spratt ei skikkelig svær glødende glo rett ut på den dyre, vintageparketten. (Vintage er et bedre ord å bruke enn det mest riktige – gamle.) Jeg brukte det første jeg fikk tak i for å dytte gloa over på den beskyttelses-flisen rundt. Og før du slår direktenummeret til barnevernet, så kan jeg fortelle deg at jeg faktisk IKKE brukte Maren til å dytte vekk gloa fra Merbau-parketten vår nei. Jeg brukte dukken hennes. Hodet på dukken, faktisk. Så nå går Maren rundt med en dukke med brennmerker i bakhuet. Dukka altså. Ikke Maren.  Dette blir feil uansett hva jeg skriver, merker jeg.

Forøvrig kan jeg fortelle deg at jeg kjøpte sånne deilige badebomber til Maren her forleden. Rosa, grønne, orange, blå…  Jeg puttet en av disse badebombene (den rosa) i badekaret, og det skulle jeg angre på. Det ble SVÆRT velykket, helt til Maren tar badebomba med de små knubbete hendene sine og klemmer den i stykker. Deretter forsvinner hendene opp til det kritthvite, porøse håret hennes – og da skjønner du kanskje hva som skjedde…? Vel, ungen min har hatt sånn cotten candy-rosa hår i over ei uke nå. I barnehagen har de kalt henne “lille rosabloggeren”…! 😂 (Jeg lo høyest, for jeg har selvironi) Problemet er at det ikke har forsvunnet, så jeg tenkte i et bittelite øyeblikk at det må jo være greit å la henne bade med en orange/gul badebombe denne lørdagen, men gikk atter engang på en smell. Nå har Maren en ekstremt trendy Baylage/Ombre-farge på håret. Rosa bunnfarge inne ved røttene, der det går sakte ut i dus rosa og ender i lys orange. Når hun våkner i morgen tidlig skal jeg ta bilde, jeg LOVER!

Slik så hendene mine ut etter operasjonen med badebombene forresten…

…så kan man spørre seg om denne fargen er spesielt bra for barnehud…! Men jeg har dobbeltsjekket med produsenten og den skal visst være babyvennlig. De hadde bare aldri hørt om noen som hadde gnidd badebomba ut i håret…!

Som du sikkert skjønner så henger alt i løse tråder her, jeg er nødt til å sette meg i sving å forsøke å få noe på stell før jeg legger meg i loppekassa.  Forresten – så kult at dere likte det forrige innlegget der jeg skrev om jakka jeg hadde kjøpt! Det fristet til gjentakelse – når det dukker opp godbiter som dette lover jeg å fortelle om det! 😍

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

2 kommentarer
  1. Altså, jeg heiv i rosa hårfarge på fireåringen jeg. Det gjorde vennene rundt meg sykt stressa fordi de har nektet sine unger å gjøre det samme.. Whatevs det er bare litt hår liksom, spreke farger har da aldri skadet noen!

   Og ja, det er hårfarge som er mild og snill og grei og ikke skader noen. Frøkna er fornøyd.

   Badebomber derimot, har hun ikke prøvd. Jeg har. Det er ca fire år siden, jeg husker det enda. På den tiden man fikk badet i fred på tidspunkt hvor man ikke her totalt utslitt og bare har lyst til å sove. Ah. Jeg var så ung dengangen.

  2. Hahahh,ser det for meg😂😂kanskje d kan forsvinne m sitronsåpe?🙃selges i såpestykker på babybutikker..har fjernet d meste her i huset..tusj på vegger,maling fra fingre/klær og alle hvite ullklær ble gullande rein👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg