Hvem trenger au pair, liksom? Jeg har en gratis assistent, jeg! 💜

Reklame | 📌 (Gratis app!) - MinFamilie/Telenor

Jeg kan ikke si det mange nok ganger. Jeg elsker å tipse om de virkelige VIKTIGE tingene man trenger i livet, og når tipset mitt er helt gratis i tillegg – så gnager jeg gjerne om det frem til absolutt alle som trenger denne appen har lastet den ned og tatt den i bruk. For vet du – det er en lifesaver på lik linje med mye annet som redder hverdagens kaos. Har du den ikke, burde du virkelig gi den en sjans.

(Kudos til alle dere bloggere som har ektefeller og livsledsagere som ELSKER å bli tatt bilde av. Når det er sagt så var han ikke så negativ når jeg sa det handlet om å tipse andre familier om favoritt-appen vår..!)

På et tidspunkt i livet så flyter det over av gjøremål. Før vi fikk denne appen så var datoer, tidspunkter, avtaler og handlelister et evig kaos. Jeg trodde jeg var god på å huske alt, men mer enn en gang har jeg kommet til stengt dør i barnehagen fordi jeg har glemt planleggingsdag, eller at dugnaden i den samme barnehagen kom litt vel bardust på samme dag. (Jeg ante uråd da det var samlet seg en hel gjeng med foreldre med gule vaskehansker og bøttene med såpe var satt frem på ettermiddagen. DAMN it! Visste det var noe jeg ikke hadde fått med meg.

Det finnes en app som er helt gratis å laste ned, og som alle – uavhengig av hva slags operatør man har, kan laste ned, bruke og dele med de som behøver å ha like kontroll på familien som deg.Du er med andre ord en liten appnedlastning unna å få stålkontroll på familien, og jeg skjønner ikke hvordan så mange klarer seg uten! Du kan dele den med din bedre halvdel, din svigermor eller hvem det måtte være som trenger å vite hvordan hverdagen deres ser ut til enhver tid. ELSKER det!

I ledige stunder sitter både Torben og jeg å oppdaterer MinFamilie. De minuttene vi setter av er GULL for hvordan the Husby-Sørensens klarer å sjonglere henting, fridager, møter, aktiviteter, butikkbesøk, overtidsjobbing og bursdager med annen ugunstige arbeidstider. Før tok vi en dag av gangen og diskuterte før leggetid:

Hva skjer egentlig i morgen og resten av uka? Når skal vi finne tid til å vaske terassen og bunnstoffe båten og har noen av oss husket å betale for bryggeplassleie?

Vi har faktisk bare et barn i teamet vårt og foreløpig ingen faste fritidsaktiviteter å forholde oss til ennå. Jeg kjenner jeg svetter oppover når jeg hører om de som har flere barn med forskjellige aktiviteter uten oversikt, handlelister skrevet på en lapp som ingen husker å ta med seg fra kjøkkenbenken og at man stoler på sms-varslingen dagen i forkant når det er tid for tannlegebesøk eller helsestasjonsbesøk for noen i teamet.

Nå som også sommerferien straks dundrer i gang er det mange som vil ha en del av familien vår. Så fortløpende nå legger jeg inn hvor vi er i løpet av sommerferien. Noen dager i Kristiansand, noen dager i Vestfold, familietreffet på familiegården i Stokke og båtturer langs kysten. Gøy er det å se at Torben og jeg overlapper hverandre på noen tidspunkter også, sånn at vi faktisk ferierer samtidig noenganger i løpet av sommeren også – hahaha! Når det er fri fra barnehagen en hel månede, så er det jo en god del logistikk som skal samsvare når vi fremdeles jobber noen uker i sommer..!

Hovedreglen vår har herved blitt:

⭐️ Har du ikke lagt inn i MinFamilie, så skjer det ikke. Også er det litt om å gjøre å tinge tidspunktet før noen andre gjør det – vet du at du skal noe veldig viktig så MÅ du få det det inn i kalenderen fort som rakker mens det fremdeles er “en åpning”! Jeg har faktisk ved et par anledninger lagt inn Linetid, som er høytid og helligdag på en gang for hu mor. 

La oss ta et glitrende eksempel på det å huske å “tinge” tid i kalenderen, med Torben i hovedrollen!

📌Jeg vet at det er en veldig viktig kamp om en Sjampijongs League i morgen, første juni. Jeg vet jo allerede at det blir klin umulig for meg å booke inn noe for Torben det tidspunktet kampen går 21.00-23.00 (Tottenham – Liverpool) Jeg er også klar over at han i timene i forkant er alt annet enn tilstede mentalt og det er ikke å forvente annet sosialt av han en enstavelsesord og tidvis grynting og tørking av håndsvette. Så hvorfor ikke banke inn et familieselskap akkurat den dagen?

…og mens jeg ventet på reaksjonen…:

Idèt jeg plotter inn får Torben et push-varsel at jeg har lagt til noe i kalenderen, og det tok ikke lange tiden før han kviknet til av kalenderoppføringen..!

-Hva skjedde nå? Skal vi ha besøk? Vi kan ikke ha besøk? Hvorfor skal vi ha besøk?

Så har Torben erfart da, at viktige fotballkamper også må legges inn i kalenderen. Man kan faktisk forvente at jeg går rundt og bare VET at han blir indisponibel store deler av den dagen med mindre det står oppført i MinFamilie!

Så vår personlige, gratis-assistent skulle hatt medalje for å holde styr på familien.

Da jeg først ble kjent med MinFamilie-appen skrev jeg DETTE blogginnlegget med mine aller beste tips og triks for best mulig utnyttelse. Jeg anbefaler deg å lese det om du i det hele tatt skulle være i tvil om dette er noe for deg. Jeg syns ikke du burde være i tvil, som sagt er den gratis og DEFINITIVT verdt et forsøk hvis du tenker at du gjerne skulle hatt en mobil assistent som tar vare på hverdagslogistikken og familiefreden!

✅ Helt gratis assistent - uavhengig av operatør finner du HER!

VÆRSEGOD!!

/Line Victoria

7 kommentarer

Siste innlegg