Mine få, men gullegode sminketips for stressa mamser!

Reklame | Innlegget er i samarbeid med Lyko! 🤩

Jeg trodde ALDRI i mitt liv at jeg skulle bli en sånn blogger som skrev om sminke og skjønnhetsprodukter i sosiale medier. Rett og slett fordi sminke er egentlig noe jeg bryr meg egentlig fint lite om. Men at jeg ikke sminker meg så ofte betyr nødvendigvis ikke at jeg ikke har sterke meninger om produkter jeg tillater meg å bruke når jeg faktisk har lyst til å sminke meg litt!

Nei, jeg skal ikke fortelle deg hvordan du skal sminke deg – og nei, jeg har ikke tenkt til å fortelle deg om millioner av produkter du bare MÅ ha. Jeg kan ingenting om verken countouring, pre-baking, priming eller highlaitsing. Jeg har bare lyst til å fortelle deg om noen få utvalgte, svingode og prisgunstige produkter du kan ha i sminkepungen din, så du slipper å dra med deg enorme mengder med sminkeprodukter og så skal jeg sørge for at du ikke blakker deg på masse stæsj du kanskje ikke hadde behøvd med rabattkoden jeg skal gi deg! 😘

Jeg skal starte med det beste av alt – alle disse produktene finner du hos min superfine samarbeidspartner Lyko, og de er noen resere på å holde prisene nede. Ikke bare er kjente merkevarene og produktene jeg kjøper billige i utgangspunktet på Lyko, men de ramler hjem i postkassa di i en rasende fart også i tide før du får rukket å snu deg!

FOUNDATION/PUDDER:
Disse to gullklumpene som er verdt sin vekt i diamanter.

bareMinerals er foundation-pudderet jeg bruker i fleisen. Det har jeg gjort i mange, mange år!

Jeg har aldri funnet noe annet produkt som leverer bedre enn dette pudderet. I «gamledager» da jeg oppdaget dette, het det ID-pudder, og mange kaller det det ennå. Det tok HELT av i venninnegjengen da dette kom på markedet da jeg var ungfole – og siden har det kommet mange, mange etterligninger av mineralpudderet –  uten å matche effekten til orginalen, bareMinerals.

Ikke bare gir det et veldig fint og naturlig resultat, men det dekker svært godt, det har faktor 15 og jeg ser ikke ut som ei som har tryna i sminkeskuffen. Jeg er rett og slett for gammel til å sparkles hver dag – så dette pudderet forguder jeg over alt på jord!

Siden hudfargen min endrer seg litt i løpet av et år (og boksen er nesten evigvarende) så har jeg to stykker som jeg ofte blander, Medium Beige + Medium Tan. Det er Medium Beige som sies å være den mest solgte til nordisk hud, den er den mest allsidige av alle fargene – men er du i tvil så kan du faktisk kjøpe et «starterkit» for å prøve deg frem. Jeg bruker pudderet med en tett kost, drysser litt oppi lokket og lager sirkelbevegelser oppi lokket til pudderet er blendet godt i kosten. Deretter gjør jeg de samme sirkeløvelsene med kosten på huden, og da opplever du fort at pudderet er så finfint at det «smelter» på en måte inn i huden din. Du trenger ikke bruke mye for suveren effekt!

  

Jeg skulle ønske vi alle forstod den magiske effekten til bareMinerals. ❤️

FUKTIGHETSKREM – 3 i 1!
Når det gjelder fuktighetskrem så er jeg en skikkelig sucker for de produktene som er tidsbesparende. Med det mener jeg nemlig at jeg ved en tilfeldighet oppdaget at min favoritt (Clinique Moisture Surge) kom med BÅDE faktor og bittelitt farge også – i tillegg til å være den gode, trofaste fuktighetskremen den er i utgangspunktet.

Du finner den HER!

Jeg valgte meg «universal medium», den er bittelitt mørkere enn min egen fleis, så den gir meg en slags fin og gyldenbrun farge uten at det er en foundation liksom. I tillegg har den solfaktor 25, hvilket betyr at du i tillegg til å tilføre en solbrun «usynlig» farge i fleisen, så skåner du den for solskader i tillegg. Et veldig alldisig produkt jeg oppdaget for en stund siden og har blitt veldig glad i på de dagene jeg trenger fuktighet, solfaktor og litt glød kjapt i samme tuben!

…Apropos allsidige produkter – Burt`s Bee Baby! 😍

KREMEN FOR ABSOLUTT ALT!

Du har garantert hørt om Burt`s Bees Baby? Den har vist seg og være meeeeeget populær! Vel, jeg lot meg lokke til å kjøpe denne engang da den ble nevnt i barselgruppa, og HERREGUD for et magisk produkt! Den har blitt brukt på såre babystumper, brystvorter og eksem. Jeg har brukt den som vanlig fuktighetskrem for tørre kropper og jeg har smurt inn beina mine med den for å få tidenes glansede legger under kjolen. Jeg har brukt den til å smøre pakninger på motoren til båten og jeg har smurt tørre og sprukne lepper med denne. Den er helt naturlig og kan brukes på alt fra nyfødte bleieromper til sprukne neglebånd og båtfiks – og den kommer i en kjempekrukke så du aldri egentlig går tom. Den koster i tillegg bare 139,-!  Hele familien kommer til å elske denne – og den lukta er himmelsk!

EN CONCEALER FOR LIFE! (Hilsen trøtt og kvisete mamma)

Og nå – produktet jeg går med i lomma. Jeg kjøpt for leeeenge siden en concealer fra dette merket, og klarte aldri å finne den igjen før jeg fant den igjen på Lyko. Kanskje jeg trodde jeg ikke trengte den, men akk – så feil kan man ta. Her har jeg lett lenge etter en god finger-concealer jeg kan nappe opp av lomma og ta i bruk når det stormer som verst i flesen min. Jeg vet ikke med dere, men jeg trenger noe lettvint i hverdagen, så jeg løper ikke rundt med pensler, countouringset og 8 forskjellige pudder for forskjellige anledninger. Denne tar jeg litt av på fingeren og gnir på der det er behov. Som småbarnsmor – som oftest under øynene. Men på kviser er den også gull hvis man må dekke litt ekstra. Jeg har fargen “Natural” som funker fint for min hud. Faktisk kan jeg innrømme at jeg bryter alle sminkeregler, for denne smører jeg faktisk også over øyet fordi jeg som regel ikke bruker øyenskygge utenom til spesielle anledninger. Den er tykk og god men uten å bli kladdete! Denne er med på å få en sliten småbarnsmor til å se ut som hun verken har barn eller bekymringer! 😉

Den er en godt bevart hemmelighet i lomma jeg gjerne deler med dere!

…og så har me juksa litt…!

SELVBRUNING FOR FLEISEN!

Jeg har ikke tid til å sitte ute i sola og få meg den etterlengtede sommergløden alle ønsker seg. Jeg jukser istede. For noen måneder siden bad jeg om tips til selvbruning for fleisen som ikke lager sorte prikker, som ikke blir ujevn, som ikke blir oransje eller fake, og som ikke stinker SELFTAN når jeg går forbi folk på butikken.
Etter mye om og men så fant jeg akkurat det produktet jeg ønsket meg som mange av dere anbefalte. En STOR takk til følgerne mine som anbefalte meg denne – den leverer akkurat som jeg ønsket meg og jeg syns det er innafor å videreformidle det knallgode tipset! Jeg blander den enten inn i fuktighetskrem, men jeg har også tatt dråpene rett på huden og gnukket inn før leggetid. Ikke hver dag, men et par ganger i uka ved behov!

Jeg har to små anbefalinger tilslutt her..
Det går ikke akkurat under sminke, men jeg VET at mange sliter med de to tingene. Floker i hår og null tid til å fikse føtter hos fotpleier. (“-Jøss! En influenser som ikke har tid til å pleie negler og føtter på klinikker?! Finnes det? 😅)

Minst to ganger i året pakker jeg føttene mine (og Torbens!)  inn i denne.  Jeg vet at mange har hørt om denne type tidsbesparende fotpleie, men jeg sverger til den første jeg testet (og beste) for 6 år siden. Jeg har prøvd andre varianter av denne fra andre leverandører som har dukket opp, men for meg er dette den eneste rette å gå for når man vil bli kvitt noen kilo død hud på føttene. Jepp, det er akkurat det den gjør. Den bokstavelig talt fjerner død hud på føttene! Og nå er det nesten halv pris på den, 149,- ! Jeg pakker inn føttene på kvelden i disse og surfer, ser på tv, eller tar en sen middagslur. Etter 5-6-7 dager begynner det å skje saker med føttene. SVÆRE hudflak faller av, som en slange som skifter ham! Torben var helt sjokkert første gangen jeg introduserte han for dette, han trodde en stund det var farlig!
Huden detter bokstavelig talt av, og er du lur så bruker du en lett skrubb til å flerre av det værste i dusjen når du ser at føttene begynner å gå i oppløsning.. (Jepp, det ser faktisk sånn ut..!) Fordelen er at når huden har prella av så har du silkemyke føtter som er klar for en sesong i kjippkjapper, crocks eller sandaler – uten at du har måttet bilde, skrape, skjære eller kappe av noe hos en fotpleier. Det er ikke bare tidsbesparende og billig, men du skjønner faktisk ikke hvor behov det var for denne før du har testet den! HER er den! 

Siste ut er den legendariske flokebørsten min. Jeg har en gammel variant av denne, og den må være rundt 8 år gammel nå, siden jeg kjøpte den i forbindelse med at jeg hadde hairextations på den tiden. Den er av myk plastikk, og blir ikke dyngvåt sånn som «putebørster» kan bli når de brukes i fuktig miljø. Taggene er så mye og gode, og det var en STOR glede å oppdage at dette var hårbørste som Maren på to år tillot at vi brukte. Den er luggefri, det vil si at den fikser opp i kråkereiret vårt uten å måtte rive og slite i håret. Maren grer sitt eget hår med denne, og mamsen er storfornøyd med å ha en børste på deling som både er badeleke og ekstremt bruksvennlig. STOR TOMMEL OPP for prisen, 124 kroner, er latterlig billig for noe som varer i mange, mange år!

(Til neste gang skal vi nappe bryn, Line…!)

Jeg håper dere likte mine tips til sminkestæsj i en hverdag der tiden ikke er på lag når man står på badet – da kan jeg avsløre for deg at de dagene jeg sminker meg bruker jeg omkring 3-4 minutter. På bildene  har jeg brukt ca 4 minutter med produktene over, samt litt mascara og en veldig enkel rouge i bollekinna. (Eller blush, som ungdommene kaller det!)

Kos deg med shopping på Lyko da, håper du finner noe du liker! Gleden er stor når du oppdager hvor kjapt varene kommer hjem til deg også, det er lykke når du bevrer etter å få det så fort som mulig!

Ha en sminkefin dag! 💛

7 kommentarer
  1. Pudderet til Bare Minerals er fantastisk, men etter å ha blitt introdusert for Complexion Rescue fra samme merket har jeg konvertert ❤️ Masse fukt, passe med farge og dekkevne, solfaktor, enkelt å ta på og gir et enda bedre resultat enn pudderet! Blir litt mindre matt, men ikke for blankt heller – bare friskt og fint!

   Anbefales på det aller, aller varmeste for stressa mødre med litt sliten hud 😂 Nå på sommeren bruker jeg bare serum og så den kremen – ikke noe annen dagkrem og ikke noe annen foundation. En ting mindre i morgenrutinen ☺️

  2. Hei😊
   Hvilken tall har du på Clinique
   Moisture Surge for å få medium?😊 Inne på siden blir de delt inn i tall og veldig vanskelig for oss som ikke har kjøpt den før å vite hva de tallene betyr.

  3. Er du trumfkunde så logg deg inn via viatrumf.no. 9,3 % i trumfbonus på lyko as we speak så her er det enda mer å spare👍(I tillegg til en drøss andre nettbutikker. Ellos også!)

  4. Beina mine er ferdig flasset (nesten) og ser 100% bedre ut og er myke som en baby. Bare elsker Baby Foot, selv om det er litt ekkelt når det ligger hudflak “over alt” etter meg 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg