Monday Blues!

Da jeg våknet til morgenen idag trodde jeg det var søndag. Nå som det ikke er barnehage, så lar vi Maren sove så lenge hun vil, og klokka blir fort nærmere 10.00 før hun våkner. Det betyr at dagnappen hennes utgår – og er stuptrøtt klokka 19.00, så dette er en søvnsyklus jeg kan leve med! 

Jeg er gressenke noen dager til, så det er bare å bite tenne sammen og la jobb være jobb på dagtid denne uka. 

Gressklipperen durer uti hagen med Torben hengende etter. Jeg burde i grunn prøve å unngå å la han komme i nærheten av noe som kan forårsake ulykker og avkappede lemmer, siden han er den ulykkesfuglen han er – men det er greit å leve litt farlig innimellom. (For de som ikke vet det – Torben mistet fingeren i sitt eget utdrikningslag. Jepp, true story.)

I år har jeg faktisk fått litt dreisen på hagearbeid. Vi har snart bodd her i 3 år, og først i år har jeg klart å sette av tid til å gjøre litt her – selv om det ikke har vært så lett med en to-åring på slep. Jeg har naboer med fantastiske hager og jeg har alltid vært så misunnelige på de. Det blomstrer fra snøen forsvinner til snøen kommer – alle mulige farger. Jeg spurte hva hemmeligheten var, og da var det nøye utvalgte planter som blomstrer på forskjellige tider på året. Faen. Også jeg som kjøper blomster som er i full blomstring allerede på hagesenteret! Jeg kjøper jo ikke en avblomstret rododendron liksom?! Eller en hortensia med bare knopper! 

En av de buskene jeg er mest glad for i hagen vår er ripsbuskene! Maren fikk smaken på de i fjor, og hun har allerede startet ripssesongen med å plukke seg de aller rødeste bærene på busken. 

Våt i håret etter å ha lekt i vannsprederen, ååå – det er klassisk oppskrift på hvordan kose seg hjemme i ferien folkens! En vannspreder er i grunn definisjonen på en skikkelig hyggelig ferie hjemme i egen hage!

Når det kommer til “hjemmeferie” så fikk jeg masse gode tips når jeg i fjor skrev om at man ikke trengte å dra til Syden for å si at man har vært på ferie – jeg lager gjerne et innlegg på tips til hva man kan underholde barna med i sommer ved hjelp av tips i kommentarfeltet! 🙂

Fyr løs!

 

1 kommentar
  1. Amazing blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
   I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost
   on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid
   option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
   Any recommendations? Thanks a lot!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg