Når du kan betale varer på nett med patten.

I-landsproblem for alle oss som ikke har ledige lommer eller lommebok:

(For de som mot formodning IKKE kjenner seg igjen i dette – dette er noe vi kvinner som oppbevarer bankkortet i bh`en opplever hver eneste kveld…! 😉 ) 

Oh, herlige folk! Takk for tålmodigheten, jeg har surret rundt og gått meg vill i hagen vår i går kveld. Jeg husket plutselig at jeg faktisk hadde plantet noen løkær og sånt som jeg kjøpte på halv pris i høst, og fikk det plutselig for meg at det måtte sjekkes om det var noe liv i hagen. Og joda, det var det jo – problemet er jo bare at jeg verken husker HVOR jeg plantet eller HVA jeg plantet. 

Jeg aner IKKE hva som dukker opp her, det blir spennende med tiden..!

Jeg husker da jeg plantet det i høst at jeg hadde en ganske morbid humor mens jeg holdt på. Mens jeg plantet alle løkane så tenkte jeg at «hvis jeg dør i løpet av vinteren så ville hvertfall Torben ha en hage med blomstring på de mest merkelige stedene rundt om i hagen den påfølgende våren og sommeren.» Faktisk vurderte jeg å plante løk med teksten «Jeg ser deg!» i et stort bed – men jeg droppet det. Det er ganske absurd humor, sånn får man jo ikke lov til å tenke, gjør man vel? Det minner meg litt om da det var julegaver fra mamma under treet selv om hun døde i slutten av oktober. Det var ganske rart å åpne julegaver fra noen som ikke akkurat forutså at hun kom til å dø sånn plutselig. Hun hadde jo ikke engang ryddet vekk røykpakka si (hun hadde egentlig sluttet..!) da hun gikk å la seg den kvelden, og vi pleier alltid å si at den som ble mest overrasket over mammas død var henne selv..! Hun døde av hjerneblødning mens hun sov, sånn for alle som pleier å spørre når jeg skriver om mamma.

Herregud, det var helt far out av hva jeg egentlig hadde tenkt til å skrive om! Sorry for en ørlita digresjon der altså! Skal ta meg sammen!

Vi har fått oss trampoline. Det er liksom først når den ble rigget opp i hagen man faktisk måtte innrømme at vi ER en barnefamilie nå. Du vet – den fasen i livet der du ikke tar hensyn til estetikk eller arketonisk opplegg i hagen, du bare skrur sammen noe ruver 3-4 meter opp i lufta (pga sikkerhetsnettet) i blått, sort og tilhørende et høyt støynivå av barnelatter og rop. Vi er naboenes skrekk nå. Tok frem grillen også, bare for å gni det inn liksom. Campinglivet i hagen ass. 

Utfordret Torben til å ta i bruk julegaven sin også, en elektrisk uhhmm… dekkskiftemaskinpistol. Eller noe.

Nei, nå er det på med joggeskoa og gjøre seg klar til ei lista gogge-økt! (Jeg kaller det gogging, fordi jeg veksler på å løpe og jogge.) Tenkte jeg skulle smelle ut oppskriften på supersunt brød etterpå – jeg har fått fullstendig dilla på det og Desiree har mer enn godkjent alle ingrediensene også – tror faktisk hun var i overkant imponert over hva jeg presenterte for henne, haha!

Her er sneakpeak på gårsdagens bakst!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg