Når ting ramler ut av kjeften min. Bokstavelig talt.

(Dette innlegget ble skrevet midt i natten som var)

Dag et eller annet i i en ny hverdag. Det sklir ut. Både rutiner, mat og stemning. Største gleden i hverdagen denne tiden er faktisk at jeg har fått tannverk. Japp. En plombe eller hull eller jeg aner ikke, har ramlet ut av kjeften min i bittesmå deler, og det ble ansett som nødstilfelle å få det fikset av tannlegen.

Invitasjonen ned til tannlegestolen var nok et grep i å hindre meg i en selvhjelps-operasjon på hjemmekontoret, for jeg ringte i utgangspunktet favorittannlegen min og spurte om jeg kunne låne litt kompositt og litt sånn blålys for å herde – da syns han det hørtes ut som en bedre ide å ta turen ned i tannlegestolen istede. Jeg sa faktisk at jeg kunne tenkt meg å livestreame at jeg fylte mitt eget høl på direkten, hvorpå vi begge kniste bittellitt. Alle vet jo at en del av internett allerede er fullt av folk som fyller sine egne høl på livestream. Og vi LO!

Rett skal være rett, jeg er forøvrig helt sikker på at jeg hadde klart å fikse en midlertidig fylling altså, men verken tannlegen eller den lokale byggevarebutikken var særlig imponert da jeg spurte etter kompositt til å fylle igjen et hull i tanna. 

Pyser ass.

Så nå holder jeg meg våken bare av en grunn:

Hva skal jeg ha på meg når jeg skal til tannlegen?

Jeg har jo ikke vært nær et annet menneske utenfor min husstand på noe som føles som årevis, og jeg mistenker at jeg faktisk også må koste på meg en dusj siden to meters regelen faktisk MÅ utfordres i dag. Jeg klager ikke forøvrig. Tannlegen min er kjekk. Kanskje ikke det er så synlig bak gul drakt, visir og hansker idag – faktisk kan han sende hvem som helst ufaglært borreglad gærning, for alt jeg vet bak maska, uten at jeg oppdager det.

Uansett så gleder jeg meg til denne ukens lille utflukt. Jeg har funnet frem min fineste genser og holdin-truse. Jeg skal ha på meg den nye buksa jeg ikke har rukket å bruke ennå. Jeg må ha på meg pålimte øyevipper siden mine egne ble nappet ut i frustrasjon for et par dager siden. (Ja, det var ikke før ETTER at noen sendte meg meldinger på instastory om at det ikke var lurt å dra av eyelash-extations at jeg oppdaget at jeg så ut som en veldig syk potet.) 

Stakkars tannlegen min. Han har kun åpent for noen veldig få nød-pasienter, også er det JEG som blir trukket ut blant de heldige som får plass i stolen hans denne uken. Liv og helse i fare for en nevrotisk blogger med au-au i tanna, liksom. 

Du kan se det – i premolar nr 3 bakfra. Det mørke oppi høyet er høyst sannsynlig rester av blå glasur eller grønn og lilla kakedeig.

Jeg drar til tannlegen om få strakser. Vil du hive deg med så kan du følge meg på Instagram – kanskje jeg disker opp med en direktesendt, akutt tanntrekking?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg