Noen må ha skjønt at jeg trengte litt ekstra motivasjon…💙

Reklame | produktene er gitt av Compeed 💙

Nå er jeg faktisk rørt. Rørt, fordi det helt uventet dukket opp noe i postkassen min som rett og slett er et så synlig bevis på at noen der ute heier på meg og gir meg en hjelpende dytt i ræva når jeg trenger det som mest. Ikke bare ble jeg overrasket, men jeg ble ufattelig stolt også!

Mitt aller mest velbrukte unnskyldning er to ting – tiden og gnagsår. Og da jeg nevnte det for et par uker siden på snap tror jeg antignagsår-Guden har hørt meg, for på onsdag dukket postdamen vår opp i hagen og sa at det var en leveranse til meg som var for stor for postkassa vår. 

Rett skal være rett, de fleste pakker jeg får er faktisk gjenglemte ting jeg har surret bort og forlagt hos familie, NRK-huset og diverse bankkort som er glemt igjen i betalingsautomater i Oslo. Så jeg tenkte vel bare som alltid at det var nok en gjenglemt ting som var sendt tilbake bloggeren i Bamble. Jeg er alle gjesters mareritt sånn sett…! 

Jeg la den på bordet og glemte den litt bort. Tenkte i mitt stille sinn at jeg sikkert hadde bestilt noe på nettet som Torben ikke burde se at jeg har brukt penger på, haha! Pakken ble derretter liggende ganske lenge på hylla over peisen – helt til jeg satt å nippet til kaffen min og lurte på hvor jeg skulle hente jogge-motivasjon fra og hvilken unnskyldning jeg skulle bruke for å slippe. Og for å utsette løpeturen ytterligere så begynte jeg å rive i pappesken.

Det er SLIKE fantastisk, hyggelige og fine oppmerksomheter som gav meg akkurat det jeg trengte. Jeg regelrett badet i gnagsårplaster, gnagsårstift, liktorn-plaster, hard hud-plaster,t-skjorte, løpesokker – asså, HURRA – for en glede å åpne pakka!

En vennlig sjel med en utrolig fin tanke (eventuelt baktanke, haha!) om å bidra til at løpeturen min blir litt lettere idag, i morgen og resten av livet (sånn utifra mengden plaster jeg var blitt tilsendt…!) har skjønt at jeg trenger en liten boost i hverdagen. Det er det koselige jeg har opplevd, helt seriøst! Da skjønner man at leserne dine faktisk kjenner deg! 💙

Nye, knæsje sokker og bærenett for superhelter fikk jeg også, og da Torben kom inn døra så han meg snufsende av takknemlighetstårer bak haugen av gnagsårplaster. (Ja, noen vil kanskje si det er litt spesielt å bli rørt av en diger kasse med gnagsårplaster, men tanken bak handlingen er så himla gjennomtenkt!)

«Det er vel noen vil veldig gjerne at du skal lykkes med jogginga di! Det der må du ta som motivasjon!» trøstet Torben meg med. Og han har helt rett! Det var altså så nydelig gjort av den eller de ansatte i Compeed at jeg vil takke dere for at dere sørget for litt motivasjons-boost i mange kilometer og mil fremover! Dette var så fint gjort – for ikke snakke om hvor utrolig nødvendig det er! Ikke bare en hyggelig gest, men dette har jeg jo virkelig bruk for! Og så har dere sendt med den gnagsår-sticken som løpevenninna mi snakket om – det er SÅ kult! TAKK!

Compeed er jo en veldig anerkjent merkevare svært mange har et forhold til, og det er nok derfor jeg ble så stolt. Jeg er en av de som kjøper slike hjelpemidler akkurat litt for sent når jeg sitter der med store, fuktige, store blemmer og klager min nød. Nå er faktisk min mest brukte unnskyldning for å snike meg unna løpetrening radert bort – og jeg skal ut å jogge as we speak plastret med compeed og sokker som gir meg superspeed! T-skjorta satt faktisk som et skudd den også, så nå har jeg dere bokstavelig talt i ryggen når jeg lærer meg å jogge! 

Igjen – jeg tror ikke dere på det kontoret der pakken ble sendt fra forstår hvor ufattelig stor pris jeg satte på denne fantastiske motivasjonen til å gi full gass fremover. Det var akkurat det jeg trengte på føttene når jeg skal løpe, og det var akkurat det jeg trengte av motivasjon for å fortsette. Tusen takk for heiaropene som lå i en brun eske i posten! Jeg skal slite ut hvert eneste gnagsårplaster – jeg LOVER!

Stoooor klem fra stolt, glad og motivert Løpe-Line! 💙
PS: Måtte slenge med noen bilder under som viser hvordan motivasjonen plutselig dukket opp…🤣 Så tøff atte!

 

3 kommentarer
  1. Kjøp Steigen- sokker! De har gnagsårgaranti….får du gnagsår får du pengene igjen! Du får kjøpt de på fightit.no
   Superdigge freshe sokker!
   God trening!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg