..og så skulle plutselig ALLE ha Hoff opphøgde potteter!

Reklame | inneholder noen referanser til en reklame for Hoff Opphøgde Potteter! ❤️

Nå sitter jeg på en sprell ny Mac og skriver. Forrige uke var rimelig kaotisk for meg, så jeg visste i grunn ikke opp eller ned på det som ramlet inn i livet mitt, men da jeg omsider kom meg inn der de har postpakke-utlevering, så gikk det opp for meg. I hånda stod jeg med en MacBook pro. De som løste dette ved å regelrett kaste dere rundt og hoste opp denne herligheten og sende den i ekspressfart til Bamblelandet, dere vet hvem dere er. Det er åpenbart noen som sitter å trommer med fingrene og vil at jeg skal gjøre meg ferdig med boka mi snart, haha!

I helgen koste jeg meg med en av mine favorittsamarbeidspartnere, Hoff Opphøggde potteter. Både som middag og kveldsmat, men også ved å lage en video jeg mildt sagt nærmest gruet meg til å legge ut..! 😅 Har du sett den på Instagram? Du skjønner, jeg tok nemlig Hoff på kornet når de sa jeg har “frie tøyler”. Når en samarbeidspartner av Hoff sitt kaliber tør å gi meg den friheten det ligger bak ordene “frie tøyler” – ja, da kan jeg jo ikke dvele ved det. Jeg gikk all in. Jeg gikk i modus. Jeg tok på meg gale-hatten og ville gjøre noe annet enn alt annet jeg har sett. Ja, og tilbakemeldingene ble jo mildt sagt… positive! Jeg tror rett og slett jeg sjokkerte litt, og det var digg! Og for de som lurte – jeg tror Hoff koste seg med husmora i aaaaltfor liten glitterkjole leve ut sin popstjerne-drøm! (Det er rimelig å anta at Hoff har like sær humor som undertegnede – takk for et jæskla gøy oppdrag, det er en fryd å leke med dere!! 😍)

Og hey, som jeg ELSKER tilbakemeldingene deres på Instagram og facebooken min på denne videoen. Det er en SELVFØLGE at LocoLine Wack-toria ikke kommer til å slutte med dette!

Det er nærliggende å tro at naboene fikk seg et stort sjokk da husmora i nummer 3 hadde full flombelysning, kort glitterkjole og stumpen hengende utenfor –  midt i natten på kjøkkenet. 😂 Tilogmed svigermor var redd for nabolagsryktet mitt etter å ha sett den videoen!

(“Hei, du som jobber her! Kan du ta et bilde av meg, vær så snill?!”)

Når det er sagt, det er faktisk sykt stas at den klassiske og nostalgiske (jeg er oppvokst med opphøyde pottetere!) posen fra fryseren nå finnes i 2,7% fett. Den smaker likegodt som den vanlige, faktisk har jeg ikke merket noen forskjell. Det er litt store potetpommesfrittes, så jeg får nesten litt restaurant-chips feeling over de. Plutselig ble poteter på tallerken gøy igjen! Jeg har airfryer og hiver ofte oppi ei pose der, ellers gjør jeg det også ganske enkelt og greit inn i stekeovnen. Det er liksom ikke mer hokus-pokus enn som så. Spis med dipp, ketsjup eller sennep – eller server med pølser, biff, fisk og ALT annet det er innafor å servere med poteter. Og dere vet jo hvor enkelt jeg må ha det for at det i det hele tatt skal komme mat på bordet i denne familien! 😉 Jeg er så GLAD for at 2020 er året det er innafor å servere opphøyde potteteter til fisk! 😍 (Vi serveres de også til både lasagne og suppe også – just sayin! Mer allsidig, lett potet- middagsvenn skal du leite lenger etter!)

Jeg lover å huske å ta bilder hver gang jeg lager disse, for det er ikke så rent sjeldent. Det får komme neste gang! 😉

Og du – hvis du vil følge mine krumspring er du velkommen til å joine meg på Instagram! 

Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg