Ønsker for året som kommer.

Alle har de – ønskene om et bedre år enn det forrige. Mens jeg stod å så på rakettene igår så gråt jeg masse. Jeg gråt for de jeg er glad i, de jeg elsker og de jeg savner. Jeg gråt for mine høydare, gode opplevelser og store (og små) steg jeg har tatt. Også gråt jeg litt fordi jeg er så dramaqueen at jeg tenkte at jeg tenkte jeg kunne grine litt fordi jeg var litt vel overivrig tidligere på kvelden med stripehette på hodet og blonderingskrem i den andre – og må gå med lue til jeg får lønn og kan avlegge frisøren et dyrt besøk. 

Et nytt tiår! Det er helt sprøtt. Hva gjorde jeg for ti år siden egentlig? 

Ja, stemmer. Livet for 10 år siden var litt anderledes enn livet idag! (Siste bildet fotokred: Se og Hør)

I dag hadde jeg en skikkelig walk down the memory lane med eksen min fra tidlig 20-årene. Han hadde tatt med seg kidsa i Badepark-hotellet i nærheten her, og vi tenkte det var på sin plass å møtes når vi først var bare 3 minutter unna hverandre. Jeg hadde helt glemt hvor god smak jeg har når det gjelder mannfolk (med noen særs uheldige unntak – det skal sies!!), han var like god, tålmodig og snill som jeg husket han – selv om vi var omringet av våre tre små galninger under 4 år. (Jepp, livet skjedde – for oss begge!) Jeg for min del kjente på smerten ved å vise seg i vinterkroppen pakket inn i min sjokkrosa badedrakt foran eksen min, så jeg forlangte at vi skulle ha mest mulig klær på oss da vi møttes i Badeparken idag, heldigvis hadde de lekerom til kidsa – så jeg slapp å kle av meg så mye.  

(Sjekk ut diktatoren i bakgrunn. Hun bare: “Mamma tar selfie. Orker ikke.”)

Faktisk så hadde jeg egentlig tenkt til å konfrontere han med hvordan han klarte å dumpe meg to ganger på en uke da vi var sammen det herrens år 2005-ellernoe. Men jeg kjente på meg at det var straff nok for han at jeg gikk med kort skinnskjørt, var usedvanlig pent sminket og hadde holdin-trusa fra HELVETTE på meg denne dagen, så jeg droppet å ta det opp. Forøvrig jobber han i dag jobber han som advokat, har hytte på Jomfruland og to skjønne barn – så skinnskjørtet var mitt sterkeste kort idag. 

Men – her er sakens kjerne. Jeg skjønner nå hva det handler om, dette med å være ørlite mer spontan med mennesker, relasjoner og det sosiale. De to siste månedene har jeg faktisk oppsøkt det sosiale i en langt større grad enn jeg har gjort tidligere. Jeg har nemlig vært ekspert på å si «ja, det hadde vært hyggelig – gi meg et ring en dag da!» og ikke ment det egentlig. De siste månedene har jeg fulgt opp invitasjoner, jeg har bedt meg selv, jeg har vært mer PÅ når dette er snakk om å bli kjent med noen eller ta kontakt med de jeg har savnet. Det gir meg så enormt med glede å møte mennesker, men jeg har jo vært elendig på det den siste tiden! Så jeg sparket meg ut av den lille komfortsonen og merker at det gir meg gode inntrykk og masse bra perspektiver. Vet du – dette fungerer faktisk mye bedre for den litt fucked up ego-hjernen min å utfordre og ikke minst utvide min sosiale krets. Dette skal jeg bruke mer tid på fremover. 

Mine enkle nyttårsforsetter for en litt bedre hverdag? Vel, dette er det jeg har notert meg:

📌Være flinkere til å si JA til mennesker som gir deg gode vibber.

📌Ha på meg skjørt oftere, minst 3 ganger i uka!

📌Bli flinkere til å rydde opp etter meg, både i løpet av dagen men også før jeg legger meg.

📌Naile vårens store prosjekt og kunne si høyt at jeg er veldig stolt av meg selv og hva jeg har fått til. 

📌Slutte å stripe håret selv. 

Følg meg veldig gjerne på INSTAGRAM hvis du vil – det er sykt stas at så mange gjør det allerede! ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg