Opptur!

Utifra de siste oppdateringene så må jo dere tro jeg er litt nedfor. Jeg har fått masse meldinger på det, og det var jo ikke meningen å bli dyster på bloggen min – det er jo ikke akkurat «min greie» bloggmessig! 

Jeg fikk plutselig, helt ut av det blå, en helt sinnssyk trang til å rydde. Siste to ukene har jeg ryddet og ryddet og ryddet. Jeg har ryddet i skap, hyller og pappesker. Boder, ganger, og vaskerom. Alle bad, tilogmed det badet jeg ikke bruker. Tilogmed støvsuga i den jævla badstua! Jeg har ryddet gjesterom, barnerom, soverom og øvrige rom. Av 6 soverom er det idag 1 som står igjen – og det er det som brukes som kontor. Det skal jeg ta i løpet av helgen. Jeg har tilogmed fargesortert barnebøker etter regnbuens farger. Hvor hinsides er ikke det? Så om dere tror jeg er nedfor så er det feil – jeg er i en kampmodus som gjør at jeg ruser meg på å gjøre ting jeg aldri før har gjort. Rydde, der altså. Sortere. Vaske. Fikse. KASTE all dritt eller gi bort og selge det jeg ikke bruker lenger. 

Jeg vet egentlig ikke hva som går av meg, men jeg vil anta at det er energinivået mitt som spiller meg et puss. Forrige helg var jeg sjuk, men like fullt full av kampadrenalin. Siden jeg oppholdt meg på soverommet, så vekslet jeg mellom dass (!) og senga – og på veien frem og tilbake ryddet jeg litt hele tiden. Så ble det plutselig, ut av det blå, ryddig!

Det er helt merkelig å valse rundt i et hus som er noenlunde på stell. Jeg sier noenlunde, for det er nok ei jeg kjenner i nær familie med hvite hansker og spesialmiddel i bøtta si som kanskje er bittelitt uenig, men huset har underlig nok gått fra bomba til hjemmekoselig. Det er nærmere 300 kvadrat å styre på her. Noen av rommene har jeg tidligere bare låst av for å slippe å forholde meg til – stuket fullt av all slags ræl jeg av en eller annen grunn vil ta vare på. Og det ER underlig å ta vare på den elskede ammeputa når det ikke er noen familieforøkelse i nær fremtid. 

Og hey, for de som følger meg på Instagram så har jeg fått så mange hyggelige kommentarer for at jeg har pynta meg litt i det siste! Jaaa, det var jo et av ønskene for 2020, bruke litt mer av de fine klærne mine. Jeg blir nok ikke noen moteløve med det første, men jeg må innrømme at jeg koser meg med å tre på både strømpebukser og bruke rettetang på en helt vanlig hverdag! 🙂 

…og med det neste bildet så følger det en beklagelse også, for dere som kjenner meg vet at jeg ikke poserer slik i speilet på en dass slik som dette – men det var faktisk det eneste bildet jeg fant i helfigur for å bevise at jeg har kledd meg i strømpebukse denne uka!

NÅ har jeg rett og slett en plan for året. Jeg har lyst til å selge en ting om dagen! Altså 365 ting i løpet av 2020. Det kan være en kjole, en leke eller rett og slett dyrkkerutstyret mitt. Eller hva med kjøkkenbordet som bare er oppsamlingsplass på kjøkkenet uansett? (Vi har ALDRI sitti der!!) Det kan være småting også – og jeg kan selge tre ting på en dag og det telles som tre dager. Men jeg kan ikke selge klinkekulesamlingen min og regne det som 300 dager asså..

Åj, jeg tror faktisk jeg har fått meg en smell i huet, jeg…! Denne så jeg virkelig ikke komme! Tenk om jeg virkelig hadde blitt en sånn som ryddet opp etter meg og holdt litt orden, så jeg faktisk kunne åpne døra når det ringer på og det står uventede gjester der..! Tenk å slippe å si at “heh, vi har vært sjuke serru!” eller den vi alltid drar, “Uffamai, her har det vært innbrudd skjønnerdu!”

/Line Victoria

4 kommentarer
  1. Så deilig å få ryddet litt da! Her har jeg en plan om det samme, bare litt færre kvadrat som må ryddes (sikkert ikke mindre pø som samler seg opp av den grunn). Er en typisk overflaterydder. Stammer fra tidlige barneår, da jeg skufflet alt under sengen da mamma ba meg om å rydde rommet mitt. Akkurat som at hun ikke visste at alt lå der da hun så inn døren 🤪 nå stikkes det inn i skap og skuffer, og noen esker, men ting må må en fast plass! Og mye må vekk!

   Fikk røsket opp i endel på loftet da vi hadde alt nede pga at det ble lagt nytt tak, så der oppe er det nesten danseplass 🤣

   For en god idé å prøve å selge én ting hver dag. Jeg bruker flittig finn.no til å selge, og det er like kjekt hver gang noe blir solgt.

   Ønsker deg en flott helg- kos deg med siste rommet! Håper du deler litt bilder underveis 😁

   Klem fra Christine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg