På med treningsklærna igjen. Eller? Ehh..

Jeg VISSTE jeg kunne stole på de fantastiske leserne mine. Dere herlige, fine folka som reiser henda i været og sier “you go girl!!!” og “Vi heier på deg!” når jeg involverer dere i prosjektene mine.

Dog føles dette som et av mine viktigste prosjekter så langt, fordi det handler om noe så viktig som helse.

Jeg var litt redd for at noen skulle oppfatte prosjektet som at jeg skulle “på slanker`n”! I utgangspunktet skal jeg ikke det, men jeg vet jo av erfaring at når man endrer kosthold og aktivitetsnivå – så skjer det saker med kroppen. Målet mitt er å komme i form. Ja, faktisk er målet en helt konkret happening – og jeg skal fortelle dere mer om akkurat det senere.

Som mange har skjønt så har jo Desiree tatt imot utfordringen. Det er ikke hvilken som helst utfordring heller…! Det handler jo veldig mye om det mentale, samtidig som det selvsagt handler om det fysiske. Desiree skal fikse både huet og kroppen min. Vel, hun skal hvertfall gi med alle sine verktøy og tid hun kan avse for å dytte meg i riktig retning, og det er jeg EVIG takknemlig for at har turd å takke ja til.

Og du – Desiree sin bok (FIT PÅ 30 DAGER)  er BESTSELGER allerede etter bare ei uke i butikkhyllene! Den ligger på første plass as we speak over alle solgte bøker denne uken, og det er så heftig at jeg fikk grøssninger da hun fortalte meg det.  Jeg har selvsagt skaffet meg boka, og jeg satte den veeeeldig synlig på hylla mi for å imponere forfatteren sjæl da hun kom på besøk..!

Anyway, jeg har faktisk – etter 3 års fullstendig careless holdning til det ene klesskapet i hjørnet på treningsrommet (som forøvrig aldri har blitt brukt som treningsrom, men tørkerom!) endelig åpnet skuffene der. For der finnes det treningstøy jeg engang har elsket å kle på meg. Per idag vil jeg anta at 90 % av klærne foreløpig er ubrukelige da klærne antageligvis har krympet ca 20 kilo i skuffen, men jeg er kapabel til å stappe meg inn i den dyreste kompresjons-tightsen jeg har.  Hva med sko? Kan man spise seg ut av joggeskostørrelsen sin? Treningsbh… Akk, det var noe annet for 3 år siden når tyngdekraften var noe hyggeligere med meg, men nå peker de så nedover at jeg faktisk ikke engang ser annet enn fartsstripene (eller strekkmerker da) etter de der de bokstavelig talt ser i grusen.

Dette antrekket var forresten noe jeg følte meg fresh i, i det herrens år 2016 da jeg la igjen asle-svette på en av de mange spinningsyklene i salen på treningssenteret opp til flere ganger i uka.  Disse klærne var en kamp å få på idag,  11.januar 2019. Men jeg klarte det. Og nei – det var ikke noen magetopp i 2016, men den ble det i 2019 gitt.

Hold deg veldig gjerne oppdatert på Desiree sin blogg også ❤️ Dette blir helt rått! Og har du sett episode 1? Den ligger under her!

 

 

 

 

11 kommentarer
  1. Vet du hva? Jeg slenger meg faen meg på. Det er min avdøde mammas bursdag i dag, det var kreft som tok henne lik som din. Jeg tok på meg et ninotinplaster når jeg la meg i går kveld og i dag er det slutt. Kroppen er værre enn noen sinne, ikke at jeg egentlig har noe å klage på (mener alle andre), men JEG er ikke vel i den. Dessuten sliter jeg mye fysisk med den stakkars kroppen min, og psyken ville hatt veldig godt av å komme tilbake i form.

   KOM IGJEN LINE!!! We can do this💪🏼

   1. Fine du!! Det var forøvrig ikke kreft som tok livet av mamma, det var plutselig hjerneblødning – men alikevell så er det ikke meningen at vi skal ødelegge kroppene vi har fått utdelt tror jeg, så full skjerpings på å ta vare på den skrotten vi har! For min del handlet det også om pengene jeg kastet bort, tiden jeg brukte på 20-30 røyk om dagen, lukta jeg slo rundt meg med og det faktum at det er sykt flaut å røyke.

    Når det gjelder kroppen så er trening like mye for psyken som fysikken – og igjen da så tenker jeg at hvis psyken blir bedre så blir ALT bedre!!!!

    1. Åh, hadde fått for meg at det var det – uansety jævla trist, trasig og tragisk at de måtte forlate oss så tidlig.

     Jeg studerer, så det med pengene tør jeg ikke tenke på engang, ville vært et annet liv😂

     Jeg oppdaterer deg her inne avogtil, så håper jeg du oppdaterer meg også? Vi fortjener å ha det godt både i skrotten og skolten!!!

  2. Godt å se at jeg ikke er den eneste som har «magetopper» i skapet 🙂
   Synes du er tøff som gyver løs på dette jeg.
   Selv burde jeg hatt en solid bulldoser til å dytte meg.
   Mem desverre så har bekkem og hofter fått seg en solid runde etter tredje svangerskap, så her blir det fysioterapi 🙂
   Stå på Line, og du vil se gevinsten

  3. Heier på deg Line. Jeg klarte 15 kg fra mars til juli i fjor. Jeg har riktig nok gått opp 7 av de igjen 😤 Men jeg jobber med saken!

   Hadde store planer om å starte skikkelig denne uken, men svigerfar døde i går, så utsetter den harde biten en stund. Akkurat nå er det familien som må være i fokus også får man heller legge inn litt ekstra hverdags aktivitet og passe på å ikke bruke sjokoladen til å regulere følelsene med som er min store utfordring❤️

   1. Å kjære deg, så alt å høre…:-( Det er helt riktig som du sier – fokuset ditt må være en annen plass nå, for det meste kan vente i slike situasjoner… Når det gjelder sjokolade og følelser – det vet jeg dessverre alt om! Jeg er barn av “belønningsmetode-genrasjonen”, og har utelukkende “feil” følelser når det kommer til godterier og sjokolade. Det er noe jeg har jobbet med (og mot!) i mange, mange år… Jeg har helt oppriktig ikke et normalt forhold til den type matvarer, og det blir nok å skrive noen ord om akkurat det fremover… Håper Desiree har noen tips!

    Stor klem til deg og hyl ut om det er noe jeg kunne gjort for at dagene du er igjennom nå hadde blitt litt enklere…❤️

  4. Griner med deg, har selv gått opp typ 20kg fra da jeg var *ung og sprek*.. snufs.. eller burde jeg si HYLGRIN!
   Føler jeg må ta tak selv, det er bare den dørstokkmila….. Forresten digger å se deg så høyt oppe på blogglista, elsket å følge deg på messtv hvor du lagde så mye liv, og man slapp å føle seg helt alene når man kom hjem fra fest på natta osv 🙂
   Håper du får til å føle deg bedre i fisken eller formen eller hva faen de sier HAHA Håper jeg føler det samme selv snart.. snufs
   Digger deg, du er best!!!

  5. Herregud til og med HER får du meg til å le så jeg griner!! Er ikke bra å le, jeg veeet, men jeg kjenner meg sånn igjen, det der kunne vært meg!! Og musikken.. ” og det er ikke 9 men 11 kilo” Hahha unnskyld!!

   Dette klarer du, man må bare få seg en liten vekker som svir, også går det bare en vei, og det er oppover!eller nedover om man tenker vekt..

   Du kler dine 11 kilo, og du kler sikkert 11 kilo mindre også, du er herlig åkke som! Jeg henger meg på, og svetter med deg 😉

   1. Tilsammen er det jo litt mer enn 11 kilo til overs på skrotten siden sist når jeg var i god form – men det gjør ikke noe 🙂 Det er helsa jeg faktisk er opptatt av, kiloene får bare være som de er – men jeg antar at de vil løsne litt når man endrer kosthold og rører på seg i større grad enn jeg gjør idag…!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg