På tide å konfrontere monstertankene!

Nei, jeg er ingen ungdom lenger. 36 år og neonrosa badedrakt? Ish..

Hun gav meg den, den unge og veldig pene sørlendingen, da jeg var på besøk på fabrikken deres på sørlandet. De lager ikke forøvrig ikke badedrakter på den fabrikken. De lager vel strengt talt det som er litt av årsaken til at jeg ikke alltid syns det er sykt stas å valse rundt i badedrakt, for de lager deilig iskrem i de store lokalene der.

“-Du er perfekt for denne. Den finnes ikke i salg, og det er bare helt spesielle personer som har denne”, sa hun og rakte meg noe så rosa at det svei i øynene. 

“-Really?” sa jeg.

“-Really”. Sa hun.

“-REALLY?” spurte jeg igjen for å forsikre meg om at hun ikke kødda med meg. Det er nemlig rimelig ballsy å gi en småbarnsmor med deilig mammabollemage og ammepupper en badedrakt helt uoppfordret, i gave.

“-Ja. Jeg vil at du skal ha den. Du blir en god ambassadør for denne badedrakta.”

Jeg kikket etter merkelappen som skulle avsløre størrelsen på plagget, og hun sa kjapt. «-Jeg vet den passer. Tro meg. Du kommer til å se fantastisk ut i den.»

Badedrakta ble liggende. Lenge. Jeg fikk den i våres og har ikke engang prøvd den på. 

Men etter en sommer jeg faktisk har følt meg komfortabel i egen kropp siden den er frisk og den er min eneste, så trakk jeg på med den neonrosa saken. Ingenting å tape, det værstesom kan skje er at Torben får seg en god latter av kona som trer på seg verdens mest ukomfortable plagg. Latteren skulle vise seg å dukke opp av helt egne årsaker enn min uhøytidelighet og selvironi…!

Bildene du ser under er min ekte (glade!) reaksjon på synet som møtte meg i speilet. Med mensenmage, blåmerker og ikke møtt høvelen på et par uker så flirte jeg av meg alle de siste hemningene, utrygge følelsene jeg skulle ha innabords om min egen kroppsfasong.

Hun hadde faen meg rett! 

Med fare for å virke innbilsk, høy på meg selv og sjølgod – JEG FØLER MEG FIN I MIN STØRSTE SKREKK AV ET SOMMERPLAGG!

Og nettopp det har kostet meg enormt å komme til nettopp den konklusjonen. At jeg er fin nok. At kroppen min passer perfekt til huet mitt, for en gang skyld. Kroppen min er frisk, trygg og på lag med resten hjernen. Tenk å være så heldig at jeg har en kropp som følger meg i tykt og tynt (bokstavelig talt) og bare blir enda bedre når jeg setter min mentale helse foran mine fantasier om å være en langbeint sylfide som trener 6 ganger i uka og spiser kaninfor når andre koser seg med sommermaten. 

Det er faen meg flere uker igjen av denne sommeren, jeg utfordrer ALLE som føler seg ukomfortabel i badetøy i disse dager til å føle seg fin nok i massevis uansett forman man kommer i. Tro meg, jeg har jobbet i 36 år for å bli trygg på det jeg ser i speilet.
Det var en helt underlig, befriende og deilig følelse å føle seg så fin i noe som til vanlig fremprovoserer så stygge tanker om meg selv. Jeg er verken tjukk eller tynn, jeg er frisk!

Det værste oppi alt er at jeg gleder meg vilt til  fortsette å ta vare på kroppen fremover. Ikke for å bli tynn, men for å føle meg slik jeg gjorde når jeg tredde på meg denne herligheten: FRISK! 

JEG FØLER MEG FANTASTISK! 

Beklager at jeg ikke tok noen flere bilder. Jeg ble nemlig så overrasket over hele episoden at jeg sitter her i min neonrosa badedrakt og blogger in real-time.

Du finner meg også på instagram, visste du det?

Neonrosablogger`n – Line Victoria

PS: Tusen takk, Maja. Jeg tror faktisk ikke du skjønner hvor stort det er for meg at du faktisk hadde rett og at jeg faktisk tror på det. 💕

16 kommentarer
  1. Det spiller liten rolle hvordan kroppen ser ut så lenge den virker Jeg skulle gjort mye for å kunne tre på meg en badedrakt og nyte en dag på stranden 💜Du er fin akkurat som du er , det er tross alt bare ett eksemplar av deg 💙Hilsen småbarnsmor som er rammet av ALS..

   1. ❤️ Der traff du meg midt i hjertet! Fy søren, så rett du har! Så lenge vi er friske og raske i kroppen så skal vi være sjeleglade! Masse gode tanker sendes over til deg. Så sjukt j… det må være å få denne diagnosen når du er småbarnsmor 🥺

  2. Du fikk meg faktisk til å gå bort til speilet, studere speilbildet jeg så, og innse at- jo, jeg er faktisk helt innafor! Takk! Takk for at vi har sånne som deg, som tør, tør å si at vi en gjeng med flotte damer der ute! Du er faran meg helt rå! Og den badedrakta- heelt smashing🤩🤩

  3. Herlighet kor flott!! Eg ønske meg sann badedrakt og 😀 Så mykje tid og krefter ein kastar vekk på å vere misfornøgd med sin egen kropp!! Du ser smashing ut <3 og rosa er verkeleg ein flott farge til deg!! applaus for deg!

  4. Syns du er flott jeg Line! Et herlig forbilde:-)
   Selv har jeg en alvorlig funksjonshemming og en kropp som ikke spiller på lag, så er så flott å høre deg sette pris på at du faktisk er frisk!! Det skulle jeg ønske flere mennesker tenker litt mer over. Hvor heldige dem faktisk er! Ha en strålende flott sommer! Artig å følge bloggen din!

  5. Elsker deg 👍. Du er ett stort forbilde for oss alle! Tusen takk for at du “bjudar på”, helt usminket og dønn ekte. Du ser helt smaching fantastisk ut❤️

  6. Kommenterer sjelden innlegg. Men bare elsker dette innlegget ditt. Liker deg veldig godt som person, slik du fremstår. (Jeg følger deg, både på, insta og ser deg her) Husker deg godt fra natt tv, for lenge siden, da jobbet jeg nattevakt. Nå er jeg syk og ikke i jobb lenger. Kroppen min svikter meg. Nytter ikke hvordan jeg ser ut desverre😥. Så ja, nyt at du er frisk. Det er verdt alt. ❤️ Hilsen en sliten 3 barns mor, som nyter livet så godt det går ❤️🤩❤️.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg