På vei til fysiske og medisinske tester.

Idag blir det ingen video før i ettermiddag, rett og slett fordi Peter og jeg skal igjennom de fysiske og medisinske testene som skal avsløre hvor jævlig gæærnt det egentlig står til med oss. Jeg kan ikke si jeg gleder meg, bare tanken på at jeg skal gi ALT jeg kan på en tredemølle – og så skal noen fortelle meg hvor gammel kroppen min er akkurat idag. Det er en skikkelig ufyselig tanke. en annen ufyselig tanke er Peter Pappahjerte som kjørte full restart på kroppen igår, ved å ISBADE!  

(Jeg er litt frista til å ta en utfordring i samme gate som det, har dere forslag til hva jeg kan gjøre for en skikkelig utrenselse…? Tenker dere det samme som meg? En klassisk tarmskylling, hadde det vært noe for å kickstarte prosessen?!)

Forøvrig kan jeg melde om at jeg hadde en slags treningsøkt i går. Jeg har fått en lue som lyser rødt bak og har hvitt lys i panna foran. Den fikk jeg til jul av min farmor fordi jeg ønsket å være synlig i trafikken når jeg luftet meg utendørs.

“-Har du så komplekser for kroppen din at du må ha ryggelys bak og egen frontlykt  slik “bred last” – trailere er utstyrt med?” sa min venn da vi gikk tur.
Jeg bad han selvsagt brenne i helvette.  🔥😤

Det er hyggelig å være med meg på tur, slik ser jeg ut i anledning at jeg skal avgårde og testes. Se så mye jeg gleder meg. 

Jeg har forøvrig også ei høne å plukke med de jævla bedreviterne som kommer og skal fortelle meg hvordan jeg skal gå ned i vekt. (Selv om jeg mener jeg har vært ganske klar på at det IKKE er motivasjonen min. Jeg vil bare ha bedre helse.)
Jeg er så drittlei å høre folk si “Spis mindre enn du forbrenner! Så enkelt er det! Det klarer alle!” Jeg er da så vitterlig fullstendig klar over det! Det er ikke sånn at jeg ikke VEIT at man legger på seg når man spiser mer enn man forbrenner! Det er enkel matte det, men det er faktisk ikke riktig så lett alikevel!
Det blir som å si at hvis man skal slutte å røyke, så er det beste tipset bare å la vær å røyke! Og som regel er det de slemme menneskene som IKKE røyker som kan driste seg til å si noe så nedrig og dumt! Hadde det vært så lett å “bare spise mindre enn du forbrenner” som noen legger det frem, så hadde det ikke fantes overvekt i verden – og det gjør det jo i aller høyeste grad! Selv de mest utdannede, smarte menneskene kan være overvektige – er ikke det interessant!?

Nei, nå er det bare å bite tenne sammen og få unnagjort den helvettes-testen. Jeg angster så helt hinsides på det som skal skje, for det blir faktisk på nivå med å kle av seg. Nå kler jeg av meg så alle kan se hvilke jævlig dårlig fysisk form kroppen min er i. Sånn til skrekk og advarsel kanskje!?

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. ….Også de som sier: Men kjære deg, det er jo bare å bestemme seg for å spise mindre/slutte å røyke..
   Ja, for det er jo KJEMPELETT 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg