Rampenisse-tips!

Advarsel!

Det har dukket opp noen veldig gode råd og tips i forbindelse med Rampenissens besøk i disse tider. Maren har møtt han, og vi har allerede gjort oss opp noen erfaringer jeg vil dele!

Mitt aller beste tips er at Rampenissen ikke viser hva slags rampestreker han har funnet på før utover dagen! På den måten slipper du at arvingen våkner tiiiidlig om morgenen og vil ut av senga/rommet mens det fremdeles er natta. Dette var et tips vi fikk av noen som i 24 dager måtte stå opp med en ulende unge i senga klokken 04.30 fordi kilden var nyskjerrig på hva Rampenissen hadde gjort i løpet av natta. Vi lar Rampenissen gjøre ugang mens vi er alle ute av huset på dagtid – og nissestrekene åpenbarer seg når vi kommer hjem fra barnehagen.

Dette bringer meg til neste punkt – hold det low key hvis du ikke har all verdens av tid til forberedelser. Ja, jeg blir utrolig imponert over mange av dere som virkelig slår på stortromma når det gjelder kreativitet, men   den gode historien og engasjementet ditt som er faktisk mest effektivt!

Idag kom Maren hjem og løp bort til Rampenissedøra i veggen. “-Han er ikke her!”. Så hørte hun musikken fra rommet hennes. Der hadde Rampenissen invitert alle lekene og bamsene hennes til fest i teltet! Maren var i ekstase!

La mer enn gjerne kommentarfeltet her flomme over av supre, enkle rampe-tips til dagene fremover! Jeg samler opp og legger ut ei liste i om et par dager!!

Her har favorittbamsen Bevrus blitt hengt opp på veggen! (Bittelitt traumatisk. “-BEBBUUUUUSS!!!!!!! NEIIIIII!!!!!!!!”)

Rampenissen har bakt en kjeks mens Maren var i barnehagen. Og han hadde ikke ryddet opp etter seg!

Fest i teltet!

Gi meg de beste rampestrekene, folkens! Del broderlig! ❤️

/Line Victoria

9 kommentarer
  1. Konditorfarge i melken, eller i pannekakerøra. Dekk på til frokost/middag under bordet, del ut smekke til de voksne, putt alle sko i gangen i en haug, snu bildene på veggen feil vei, sett frem en skål med pepperkaker e.l.

  2. Første året rampenissen er på besøk her i hus. Har ikke gjort så mange sprell enda, da han bare kom med en Lego julekalender 1. dag, og idag var ungen syk, så mor hadde ikke mulighet til å utføre noen rampenissesprell i all hemmelighet, så da fikk han igjen en liten gave av rampenissen. Men igår så hang rampenissen alle ullsokkene til guttungen til tørk på juletreet. Og etter det så har guttungen gått rundt å sagt “Å nei, se hva rampenissen har gjort” på hvert et klesplagg som ligger å slenger der det ikke skal ligge. God unnskylding for en lat mor det der altså, for det er definitivt rampenissen som roter 😉

   Ikveld tror jeg rampenissen skal få lage seg en føyse av en tom dorull og tråd under tørkestativet mens det nå står fremme, og kanskje kan han invitere noen bamser med på litt akrobatikk!
   Har også hørt rykter om at legofigurene ikke er så begeistret for denne rampen som er kommet i hus, så det blir kanskje litt “Gullivers reiser” tendenser etterhvert.
   Sko-tog gjennom stua, og en fisketur i do står også på planen. Så får vi se hvordan dette går 🙂

  3. Her i huset har rampenissen til nå spist brødskiva ungene smurte til han før de dro til skole/barnehage. Han har søla ut m&m utover gulvet mens han satt i dukke sykkelen.. han har pyntet en av mors grønne planter med julekuler og nattens sprell er at alle klementinene er tegnet smileys på😊

  4. Här har rampenissen ritat bart på mamma i löpet av natten. Han har också bytt ut alla adventsljusen i ljusstaken med morötter!

  5. Her i huset har rampenissene:

   Lakket tåneglene til alle i huset, inkludert far!
   Stjålet alle smørknivene og lagt seg på knivplassen i bestikkskuffa
   Hengt opp truser i lampa på kjøkkenet
   Tatt en sELFie av seg selv og sovende barn, og brukt som bakgrunn på Ipad
   Tegnet ansikt på egg/klementiner/bananer
   Klistret “googly eyes” på mat i kjøleskapet
   Laget minipannekake-frokost med strøssel og sjokoladesaus
   Tatt med julefilm og snacks til familie-filmkveld
   Pakket inn skolesekker i julepapir
   Lekt snøengel i melis på benken
   Teipet igjen kjøleskapet
   Fargelagt røde neser på sovende barn
   Stavet ord med cheerios frokostblanding
   Plantet egg som ble til kinderegg over natten
   Gått i streik fordi barna ikke hadde ryddet rommene sine
   laget paradis på stuegulvet med maskeringsteip
   Laget mini doughnuts av cheerios ringer, sjokolade og strøssel

   Det var noen av rampestrekene som våre rampenisser Julius og Umulius har gjort de siste 3 årene 🙂

  6. Første året rampenissen er hos oss også 😊 her har han rotet ut alle underbuksene til ungene – Og brukt to av dem som dyne og pute. Pakket inn alle fjernkontrollene i aluminiumsfolie, farget melken rosa og tatt med seg barbiedukkene og laget skotog i stua.
   I natt tror jeg han kommer til å lage engel i melis. Også tror jeg han kommer til å ta på neglelakk på føttene til mamma en natt, tegne i ansiktene våre, lage om egg til kinderegg mens ungene er i barnehagen, ha fest med ungenes leker og lage seg en huske av en tom kjøkkenrull. – resten vet men ikke enda 😜

  7. Hei hei😊
   Har fint lite med innlegget å gjøre,men kjører på uansett.
   For en ukes tid siden la du ut en snap hvor Maren visste fram kjæledyret sitt…..et skjeggkre😱😱
   Vi har nettopp flyttet i nytt hus,hvor vi har leieboere (skjeggkre). Var klar over problemet da vi kjøpte, men trodde ikke de skulle plage meg så voldsomt. Men d gjør de,altså😣
   Spørsmålet er da om dere oxo har de? Og har dere gjort noe for å prøve å bli kvitt de? Funnet no som funker?
   Hilsen ei som digger bloggen din😊

  8. Til nå har rampenissen tatt en pakke fra julekalenderen, bæsja i potta til frøkna, laga snøengel i mel ut over huset, og gjemt seg litt rundt omrking.

   Pappa å de har også en rampenisse, tenkte å dele bilder fra rampenissen hjemme hos de, da han virkelig er en rampenisse så følg gjerne med på bloggen for oppdatering på hva man kan finne på 🙂

  9. Høydaren her i fjor var når nissen pyntet juletreet med den rene klesvasken; treet fullt av sokker og underbukser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg