SE DET FERDIGE RESULTATET AV TRENINGSROMMET!

Reklame | / utfordring gitt av Byggma og Huntonit veggplater

Er dere KLAR over hvor vanskelig det har vært å la vær å avsløre husets desiderte BESTE rom å oppholde seg i, den siste tiden? Alle treningsselfiene, alle de kule bildene – og ikke minst all masinga fra dere om hvordan treningsrommet ble seende ut? Og etter at jeg la ut videoen så har det bare ramla inn en drøss med spørsmål!

Mine ladies and herremenn – SE PÅ DETTE!!!

Før:

Etter:

Treningsapparatet jeg hadde før: (Ja, det er en sykkel inni der…!) 😂

❤️…og sykkelen ble byttet ut med en mangeårig drøm – TREDEMØLLE!

La oss si det sånn, det forhatte rommet uten noen som helst kjærleik de siste 40 årene har faktisk blitt AKKURAT det jeg ønsker meg av et rom i huset. Det er lunt, det er godt og det er inspirerende. Og best av alt – jeg har fasen i meg gjort ALT SAMMEN sjæl!

Det mest inspirerende med dette rommet er at jeg faktisk fikk det til. Jepp, når jeg går inn så ser jeg hva jeg, kvinne 37 med ikke-så-veldig-mye-kunnskaper om Huntonit veggplater har klart å få til på noen ettermiddager. 

Veggene var SÅ lett å få opp. Du vil ikke tro meg – men det er fullt mulig for den minst handye å få til. Det eneste jeg har behøvd er målebånd, stikksag og en skrutrekker. (Fortrinnsvis en elektrisk, for det er noen skruer som trengs!) Bare å få opp veggene tok faktisk bare et par ettermiddager, og selv om jeg kløna bittelitt innimellom (fordi jeg ikke tenkte meg om, ikke fordi det var vanskelig!) så brukte jeg minimalt tid på dette. Det jeg FAKTISK brukte tid på var å vente på elektriker og male taket.
Hadde jeg visst at Huntonit
også leverer takplater så hadde jeg virkelig valgt den løsningen istedenfor å male taket 12 ganger for å få det pent. Plater ville med andre ord tatt en kveld og ikke 12 lag med kvist og sperregrunn. Nuvel, da har jeg lært!

Fargen “soft menthol” passer perfekt på et rom som skal inspirere til aktivitet og velvære, og den fantastiske designveggen ble helt RÅ når den kom opp! (Mange forskjellige å velge mellom!) 

Dere tror kanskje at Torben har hjulpet til, men jeg vil presisère at unge Husby-Sørensen har saget, målt, støvsugt, malt, tilpasset, rettet, fylt inn, og puslet sammen veggene helt på egenhånd. Med bare noen små, ubetydelige ulykker underveis..! 😂

Den store karamellen I dette prosjektet er at jeg så utvikling og forbedring fra minutt til minutt – det er faktisk veldig motiverende!

Her var jeg igang…!

…og la oss ta et minutts stillhet for da jeg ikke klarte å sette sammen et puslespill på fire brikker: 😂

MEN SEEE HVA JEG FIKK TIL!

Jeg malte linoleumsgulvet med gulvmaling (tre-stjerners gulvmaling) og jeg har satt inn de to tingene jeg ønsket meg mest – ribbevegg og tredemølle. (Kjøpt brukt!) TV’n på veggen ble hentet på soverommet (hvem trenger 42 tommer på soverommet, egentlig?!) og massasjestolen fikk jeg da jeg var høygravid og klaget min nød.

Jeg vil først og fremst takke Byggma og Huntonit Veggplater som gav meg denne utfordringen. Jeg hadde faktisk ikke gjort det om dere ikke gav meg et spark bak! Hadde jeg visst hvor lett det var å renovere rom med Huntonit veggplater, det enorme utvalget og ikke minst – den helt sinnsykt kule designveggen som kom opp som rommets høydare, ja da hadde jeg gjort dette for LENGE siden!

Jeg håper at dette inspirerer dere andre til å ta tak. Selv, alene eller sammen med noen. Å få det fint rundt seg uten at det skal koste all verdens er utrolig stas, og ikke minst er det en selvtillitsboost av de sjeldne å klare å gjøre dette helt selv! Jeg vet at det dirrer i flere damehender der ute, og jeg har bare en ting å si: Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

Hvilket rom skal jeg ta neste gang, montro…! 😂

Her er innlegget da jeg kastet meg i gang med prosjektet – og her er innlegget jeg la ut underveis i oppussingen!

… og vi blir ALDRI lei av videoen vi laget – KOS DEG MED DENNE! 😍

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg