Selge 100 ting på 100 dager!?

I mitt oppryddningsprosjekt har jeg kommet over en hel del stæsj som jeg kanskje har hatt et litt for stort hjerte for. Ting jeg ikke bruker eller har bruk for, men er for fint til å kvitte seg med, hvis du skjønner. Jeg sender fra meg enorme mengder klær til gjenbruk for andre som trenger det mer enn meg, og selv har jeg jo blitt ekspert på å gjøre gode bruktkupp – men også få familien min til å tenke i samme baner som meg når både bursdag og julegaver skal shoppes! Jeg digger det!

Nå har det seg faktisk slik at jeg har satt meg et litt gøyalt mål! Selge 100 ting på 100 dager! Jeg blir nok ikke rik på prosjektet, men målet er jo faktisk å selge tingene til noen som tenker litt som meg når det kommer til gjenbruk – at nytt ikke alltid er veien å gå! Først og fremst gjelder det for min del en hel del babystæsj. Innerst inne har jeg trodd at lysten på en unge til kanskje kom snikende, men jeg orker ikke engang å se så langt fremover. Så da ryker babystæsjet som stellebord, ubrukte sko, nattposer, og kanskje tilogmed noen leker. Til gjengjeld har jeg også bestemt meg for å selge dykkerutstyret mitt før det havner på museum, og det samme gjelder en drøss med saker i garasjen som ikke blir brukt men som andre garantert har behov for!

Vi gir bort mye også, og Torben gjorde et av sine store rykk igår. Kjenner dere til Daniel og Simen? De to kule gutta fra Bamble som har sin egen youtube-kanal og som gjør en fantastisk innsats for å bekjempe nettmobbing. Simen er hardbarka Liverpool-fan og etterspurte på en facebookgruppe om noen hadde noen Liverpool-effekter han kunne pynte rommet sitt med. Torben fant frem en diger eske og gravde frem 12-13 Liverpoolskjerf han har kjøpt på kamper når han har vært i Liverpool. Jeg tror han syns det var ekstra stas å gi de bort til noen som virkelig ønsket seg det, så nå får vi håpe det blir skikkelig stemning i heimen hos Simen og broren Daniel! 

Selv har jeg jo lånt bort både bilstoler, vugger, vippestoler og ulldresser til bonuslillesøstera mi, mye av det samme jeg kjøpte brukt av bestevenninna mi faktisk..! Greia med babyutstyr er at det blir jo brukt så kort tid, så det blir ikke slitt ut på en babys bruk – for å si det sånn! 

Jeg er faktisk så ivrig på å selge unna at jeg snart legger ut den gamle oppvaskmaskinen også, selv om den er litt ødelagt. Det er jo faktisk et marked for alt. Jeg tror tingene vi ikke bruker i dette huset lever farlig nå…! 

Og du? Vipps, så har jeg solgt unna 4 ting allerede i tiden jeg skrev dette blogginnlegget! Ha en helt toppen dag, og kom veldig gjerne med gode tips til både gjenbruk, sparing og ikke minst miljøvennlige tiltak alle kan bidra med for kloden vår!

/Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg