Slitsom uke, elendig bloggerske beklager.

Fy flate, pannekake – dere er BEST! Jeg visste jeg kunne stole på dere, og avgjørelses-sansen deres. Jeg ble litt kicka tilbake til tiden min i Mess TV der vi hadde voter (avstemmninger) om mye pussige greier, alt fra “Skal Line spise hundemat?” til “Skal Line få nytt mellomnavn?” der det ble foreslått at jeg skulle hete Line Victoria Unnskyld Husby, for da stod det Unnskyld, Line Victoria når jeg fikk regninger….!  Jeg søkte tilogmed om navnebytte, men fikk avslag – hahahaha!

Gudamei, det var tider det!

Foto: Stine Haugen/ VGTV

Med andre ord – spørsmålet var jo om jeg var Supporterfrue eller Line Victoria og folket har talt: Jeg er Line Victoria ❤️ Det er tatt til etterretning og taes med videre! TAKK!

Anyhow, nå banker helgen på døra. Denne uka har ikke tiden helt vært min på min side, krydret med daglige gjøremål og sykdom. I løpet av helgen kommer jeg garantert til å øse ut av meg alt jeg ikke har fått blogget ennå, blant annet o både video og blogginnlegg om den morsomme treningen Desiree har satt meg i sving med. Apropos trening, jeg merker godt at jeg nå nærmer meg der at jeg nå er keen på å ta opp intensiteten.  Altså, nå vil jeg trene oftere og mer. Faktisk tror jeg kanskje jeg skal være så gæærn at jeg tar meg ei mølleøkt på senteret i morgen!

(Nå har jeg sagt det, så bordet fanger!)

Forresten – om du kjeder deg så er du mer enn velkommen til å snoke litt rundt på bloggen min. Jeg har veldig lyst til å servere ei fin lita historie fra mitt helt ordinære liv. HER kan du lese om min lille episode på det lokale kjøpesenteret for eksempel. Og når det er sagt – i morgen vil jeg våkne til masse gøyale spørsmål i kommentarfeltet, for jeg har så syykt lyst til å ha ei spørsmålsrunde, for det er så “bloggersk!” ???? (Hilsen Line 15 år liksom)

GLEDERSEGVELDIGTILÅSTÅOPPTIDLIGFORÅTRENE!

Line Victoria

4 kommentarer
  1. kan du skrive litt om treningsopplegget desiree hadde gitt deg? gi oss litt inspirasjon.
   å hva er det beste og verste mest Torben?

  2. Vil du skrive litt om ditt syn på kroppspress, operasjoner og fasadesamfunnet vi lever i? Vil gjerne høre mer om din hverdag også.
   Liker at du skiller deg ut fra bloggverden med din ærlighet og selvironi! 🙂 Hilsen leser 23 år.

  3. Vil dere ha flere barn? Eventuelt hvor mange og når «passer det»?
   Hva tenker du om det kroppslige hvis det blir flere graviditeter?
   Hvordan går det med lille Maren?

  4. Hva liker du best ved deg selv?
   Hvordan er en typisk dag hos dere?
   Hvem kjefter mest?
   Hvordan pleier dere kjærleiken?

   Hva synes du om måking av terrasse? Og når skal torben få kjøre bilen sin? ????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg