Søndagsvideo! 🤩

Reklame | Rabattlink på The Solution på 65% for en testpakke!

Hallais folkens! Se – jeg har laga video til dere, jeg! Jeg har jo som regel endel på hjertet når jeg skal fortelle om kosttilskuddet jeg tar, The Solution fra Oslo Skin Lab – så da tenkte jeg at jeg rett og slett river i en vlog, som det så feiende flott heter!

 

Godtfolk – jeg smeller ikke ut en vlog for å bare preike litt –  jeg vil også få klemt ut et godt tilbud fra Oslo Skin Lab for å kunne gi videre til dere – har du lyst til å teste så klikker du deg inn HER  og får 65% på første pakken. (Det er 199,- kroner for en pakke, bare sier det!)

Da får du testet i ro og mak – og blir du medlem så får du 30% på videre forsendelser.  Og du – det er både ingen bindingstid eller oppsigelsestid på abonnementet, og angrer du så er det 14 dagers full angrerett!

1 kommentar
  1. Det er merkelig at “hele Norge” “sverger” til kollagenpulver.

   Kollagen er et protein som vi finner mest av i brusk.

   Hvis det hadde vært sunt å spise brusk/kollagen, så ville vi ha likt smaken av brusk.

   Tanken om at mennesker selv skal få bedre brusk av å spise brusk er selvsagt tøysete. Under fordøyelsen vil proteinene bli brutt opp i tarmen uansett, så det vi faktisk tar opp som næring er ikke lenger brusk.

   Hvis noen tror de får bedre brusk av å spise brusk, så lurer jeg på om de samme personene vil anbefale å spise saueøyne for å kurere nærsynthet eller å spise piller laget av hår for å kurere skallethet?

   Hvis noen har lyst til å spise mer brusk/kollagen, så er det veldig mye billigere, bedre, mer miljøvennlig og mer hyggelig å finne de aller, aller dårligste pølsene man kan finne, med så mye slakteriavfall man kan finne. Det mykeste slakteriavfallet, som går an å kvitte seg med ved å lage dårlige pølser av det, er brusk, sener, bindevev og hud, som alle har høyt innhold av kollagen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg