Sørlandsbesøk!

AHH, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til en hel dag uten så mye jag på mail! For det er helligdag for de fleste i morgen, sant? 

Jeg hadde en plan om å oppgradere terrassen betraktelig og bli flinkere til å plukke på blomstene mine i hagen dette året. Dels fordi jeg syns blomster er hyggelig, og dels fordi svigermor blir gal av at jeg har en så fin hage uten at jeg dedikerer meg til hagestell. Så heromdagen hadde jeg henne på befaring for å vise at favorittsvigerdattera har bittelitt grønne fingerstumper.

Det har ikke begynt å spire så voldsomt der jeg har plantet frø, det er nok fordi jeg glemmer å vanne. Men jeg har hvertfall losa henne rundt i hagen og pekt ut der jeg har plantet. Hun virket ikke veldig imponert og bablet noe om at frø måtte vokse i krukke før man plantet det ut, men det har gått meg hus forbi dessverre. 

Så igår kjøpte jeg palmer. Jeg ville jo allerhelst ha de i plast, men der satte butikkdama foten ned. Hun mente jeg helt fint klarte å ta vare å terassepalmer. Jeg er egentlig uenig i det, vi snakker faktisk om bloggeren som klarer å drepe plastblomster i min tid.

-Hvordan klarer du det? spør du. 

Jo, jeg setter de for nær varmeovnen noenganger, så jeg har ganske mange smeltede plastblomster på samvittigheten. Så vi er DER ja. 

Så hva gjorde jeg igår?

Jeg flottet meg sammen med et kamerateam og hadde det aldeles strålende i Kristiansand! ❤️ Herligland for en fin by Kristiansand er. Jeg er jo halvt Kristiandsander selv, siden faren min er derfra. Dessverre fikk jeg verken lynnet eller dialekta derfra, men jeg ble utstyrt med et sett lange bein og tørr humor, og det kommer man jo ganske langt med har jeg hørt. (!?)

Ellers har både Zahid og jeg frekventert lokalavisene våre med nyheten om Podcasten vår, VI med Zahid Ali og Line Victoria. (Den ligger ute der du hører på podcast eller på Spotify, så bare å søke oss opp!)

Det er ca 10 år og 30 kilo som skiller disse to bildene, og det sykeste er at vi ikke engang planla å lage en “replika” av det gamle bildet. Jeg skvatt litt! Men helt seriøst – det er faktisk klin umulig å posere ved siden av en over to meter høy pakistaner uten at det ser ut som han er støttekontakten din. Så sånn er det.

Nå må jeg hive meg rundt og få på meg løpeskoa! Jeg gir meg ikke på dette med jogginga selv om jeg ikke er friskmeldt helt ennå – men jeg er nødt til å få lufta huet litt før jeg kaster meg rundt med neste oppgave!

/Line Victoria

Kæm ån da, følg meg på instagram også da!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg