Spennende uker med TONNEVIS av begeistring!

Jeg er så heldig som har de merkelige arbeidsukene som jeg er velsignet med å ha. Når jeg sier merkelig, så er det fordi jeg har veldig spennende arbeidsdager – men også svært vekslende! Jeg skal innrømme at jeg tok meg litt vann over huet denne uka (egentlig sist måneden) i forhold til alt jeg hadde takket ja til å gjøre, så jeg MÅ bli flinkere å si nei fremover…! Men det har i hvertfall sørget for at jeg har hatt noe å gjøre – og det er det jeg liker best. Dessuten har jeg møtt masse kule mennesker som gir inspirasjon og kule inputs – og jeg sitter gjerne i bilen på vei hjem fra møtene og bobler over av idèer. (eller på do, der får jeg også mange av mine kuleste løsninger på hvordan angripe et oppdrag…!)

Vel, i løpet av de to siste ukene har jeg holdt foredrag, vært i møte om en kul konferansierjobb jeg skal gjøre på Brottis (mitt elskede lokale kjøpesenter!), takket formelt ja til et «skuespilleroppdrag», levert inn artikler jeg skriver for magasiner, hatt møte om et KJEMPEKULT konsept som nærmer seg pilotinnspilling og som jeg gleder meg til å fortelle ALT om når tiden er inne, holdt innspill til en gjeng politikere jeg vil skal høre på meg, (Dont we all?!), møtte en samarbeidspartner jeg nesten girlcrushet litt på fordi hun var minst like kul som meg selv, takket ja til besøk av NRK i neste uke (hvilket innebærer at jeg må RYDDE huset før det skal filmes) krydret med en hel haug med telefonmøter og mailer sendt frem og tilbake. Som om ikke det var nok, så har jeg faktisk vært alene med Maren denne uka, og en stengt barnehagene to dager var ikke tatt med i beregningen. Det er bare å prise seg lykkelig over besteforeldre og familie som stiller opp! Jeg hadde med meg Maren ved noen anledninger også, greit å la henne bli kjent med lokalpolitikken i Bamble først som sist..! 😉

Jeg er ikke en av de bloggerne som har innlegg liggende hvis jeg får for høy arbeidsmengde andre steder. Bloggen for meg har jo sånn sett alltid vært min lille frisone der jeg kan «være meg sjæl 110 %», men akkurat den siste tiden så har den blitt nedprioritert. Og det er noe skikkelig dritt, for å si det mildt! Men nå som neste uke blir bittelitt mindre hektisk (selv om jeg har innspilling de tre første dagene) så har jeg vært flinkis og takket nei til annet som ikke passer inn i tidsplanen min. Det betyr faktisk av jeg har for en gang skyld SATT AV TID til bloggen i kalenderen min, og det har typ aldri skjedd..! Dessuten kommer forhåpentligvis de barnehageansatte tilbake til uken med friskt mot etter en skikkelig fortjent studiereise, så da har jeg «min andre familie» til å ta seg av Maren på dagtid og Torben har friuke og klar til dyst!

Det som kanskje gleder meg aller mest med de siste ukenes og neste ukenes intensitet er at jeg møter FOLK! Jeg elsker jo mennesker og er virkelig ikke skapt til å sitte på hjemmekontor og boble – det gleder jeg meg utrolig mye til kjenner jeg! Å møte mennesker, snakke med de, sparre og konkludere er alfa omega for meg, og de jeg møter skulle bare visst hva de gjør med dagen min! ❤️

Helgen skal brukes til å hente inn litt arbeid, jeg skal underholde dronningen av heimen og jeg har bestemt meg for å angripe håret mitt med en hårbørste og hårkur for å gjøre opp for at jeg har gått med knoll i en uke nå. Ja, og den haugen med klær på vaskerommet (som tidligere het treningsrommet) skal bli bittelitt mindre. 

TAKK for at dere holder ut med meg, om om savnet er stort så legger jeg ofte ut både ranter, tanker og andre ugjennomtenkte ting på instagrammen min!

Line Victoria

3 kommentarer
  1. Lykke til med alle dine prosjekter Line😊 det er forfriskende å lese bloggen din! En god blanding av skjemt og alvor.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg