Spontan oppussing i helgen.

Jeg er riiiimelig ærlig på at jeg ikke har noe interiørhode. Jeg sikler på andres flotte hus og hjem, sluker inspirasjon – også klarer jeg ikke helt å ta de samme modellbildene for å skryte på Instagram – men fuck det! Jeg har vært frivillig nærmest innesperret i helgen, så jeg har benyttet anledningen til å fargelegge huset vårt.

Første tanken var å gjøre dette billigst mulig, for jeg hater virkelig å blakke meg på spontaniteten min. Og siden jeg er aleine med Maren så måtte dette times til fingerspissene, for ingenting er mer frustrerende en maling og tapetlim spredd rundt i hele huset i et lite våkent øyeblikk, eller løping med skalpell og whitesprit på avveie. Nuvel – slik ble det:

Denne “ekstra-gangen” med garderober har vært et HAT siden vi kjøpte huset. Som du ser så samler det seg bare skrot der. Og det er NULL system i garderoben, der er jakker og sko (og søppel!) stablet opp etter i høyden. (Som i alle hjem har jeg hørt rykter om)

Jeg rasket med meg en tapetrull jeg fikk til halv pris, fordi det var tatt noen meter med prøver av den. Den er riiiimnelig ballsy, men jeg likte den!

Jada, jeg gikk tom for tapet som du ser – men jeg hadde litt maling i fargen Treasures som jeg kladdet på – og det matchet perfekt. Så syns jeg faktisk at den delte opp gangen litt, så man ikke fikk en lang korridor! (Jeg ELSKER forøvrig de fargerike glassene, jeg kan ikke noe for det! De som tar ut de når de pusser opp tar en hel tidsepoke ut av huset! (Noen som vet hvorfor eller når slike fargede glass ble så poppis?!)

Det er ikke så lett å se, men det er blader og litt orange/brun i grenene. Tapetsering var forøvrig dritenkelt!

Neste del var det hersens vindfanget som er første gangen når du kommer inn dørene. Jeg malte der for 4 år siden, men det ble nuppete og vablete – og værende slik i 4 år.

Det er ALDRI ryddig der fordi vi er så dumme å ha knagger og litt oppbevaringsmuligheter der – så det ender bare opp med å bli fylt opp med jakker, sko, og alt annet som ikke finner veien helt inn i huset.

Jeg slet av gammel tapet, sparklet og malte med fargen Adventure – og i tillegg tok en dristig avgjørelse om å male døra med Shipolin SUPERBLANK maling som pappa bruker på seilbåt. (Grunnet først!) Jeg mangler et strøk og har ikke fått på plass dørklinka ennå – men ey, for en forandring!

Maleriet som kom opp på veggen er det min farfar som har malt – endelig kom det til sin rett!

Helt ærlig så var både tapeten og fargen i vindfanget et lite snev av overmodighet. Jeg er vant til å være forsiktig i fargevalg, men det dreit jeg i nå. Jeg måtte ha litt farger inn i livet mitt!

Forøvrig – om du ikke følger meg på instagram må du gjerne gjøre det. Når det tar litt tid mellom innleggene her på blåååååggen altså..!

Line Victoria on fire. (!)

8 kommentarer
  1. Så fint det ble. Er virkelig tapetsering enkelt? Jeg har lenge hadd lyst å prøve, men er litt redd for at det ikke blir bra, ser for meg masse rare luftbobler og hull i tapeten.
   Gamle hus har sin sjarm, spesielt vinduer. Men som deg sliter jeg også med litt upraktisk oppbygging som gir flere smale ganger istede for en stor. Men om du greier å holde det ryddig ser det utrolig bra ut.

  2. Det ble rålekkert! Den fargen i vindfanget var nydelig! Absolutt ikke meg, men etter å ha sett dette kunne jeg faktisk malt noe i huset med den fargen jeg også!
   Tar du av lister forresten?

  3. Hvis du vil fjerne buen din så er det gjort på ett blunk med bajonettsag og nye lister. Åpnet virkelig opp og du får mer «luft» Trenger ikke male på nytt en gang 😍 her ble det gjort i sommer 🙂

  4. Svar til Camilla; du må jo vite om det er strømledninger inni veggen før du setter igang? Men ja er det det blitt det jo fort et blunk😂😂😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg