Status akkurat nå.

Nå er jeg, akkurat i dette sekund, den friskeste av oss.

Men jeg vet det endrer seg innenfor tolv timer. Først Maren, så Torben nå – og til tross for at jeg bar badet i anti-bac det siste halve døgnet, så har nok viruset klart å trenge inn hos meg snart også og gi meg samme behandling. 

Og det er ganske kjipt å sitte å skrive og bare vite at det er gørrstille før stormen. Du kan nesten høre sirissene liksom. Maren sov til 09.30 idag siden hun ikke skulle i barnehagen. Så hun logga 14,5 timer i natt, men det tør jeg nesten ikke si høyt –  for på søndag sov hun til 10.30 og da fikk jeg tonnevis trøtte mammafjes-pekefingre mot meg på snap…! (Fullt forståelig. Mangel på søvn ER faktisk fremdeles et torturredskap i noen familier og bittelitt dårlige miljøer innafor, så å fortelle folk at når vi ikke vekker Maren for barnehage så sover hun faktisk til langt ut på formiddagen er litt som å hisse på meg 98% av alle småbarnsforeldre med poser under øya. Og det beklager jeg. Venninna mi sier at jeg må slutte å si det høyt, ellers kommer hun til å dumpe vennskapet vårt.)

Jeg har dessverre ingen tips å gi. Hun har vært sovebaby fra hun var 3 dager gammel. Så ta aldri råd fra noen som aldri har hatt problemer med noe slikt. For vi vet faktisk hva det handler om når man snakker om søvnunderskudd. 

Alle lurer forøvrig på når vi legger henne, og det er alt mellom 19.30 til 20.30. Alt ettersom hvordan dagnappen hennes har utartet seg, egentlig. Igår sovnet hun i tv-stolen sin 19.15, så da var det bare å bære henne inn på rommet hennes.  

Nå sporet jeg litt av, merker jeg. Nå ligger det et slakt på sofaen her og Maren sitter på rommet og leker. Sånn sett er jeg takknemlig for at hun er såpass selvstendig at hun vet å underholde seg selv! (Ellers er det ganske mye barnevakt, kjærlighet og kos i en iPad også, høhø!) 

Nei, jeg skal jaggu holde dere orientert! 

Tata!

Line Victoria

2 kommentarer
  1. Jeg har faktisk opplevd å være eneste i huset som ikke har fått omgangssyke og det til tross for at de syke trengte kos, trøst og nærkontakt , så alt håp om at du slipper er ikke ute enda 😄🙏🏻 Om det er flaks eller om det er min hysteriske klorinvask av do, kraner og dørhåndtak, uvanlig mange håndkleskift og håndvask veit jeg ikke, men all vaskinga er verdt det for å slippe den gørra 🤮💩 God bedring til de syke og god helg 😎

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg