Supporterfrue eller Line Victoria?

I det siste har jeg sitte i tenkemaskinen min og lurt på en ting. Og greia er jo at jeg i utgangspunktet var keen på å ta den avgjørelsen helt på egen hånd, men sannheten er at jeg har jo hver eneste leser der ute som kan hjelpe meg å fatte riktig beslutning!

Jeg opprettet Supporterfrue-bloggnavnet som en ironisk tøyseblogg. De fleste skjønner jo at Supporterfrue er litt på tøys.  En antiblogger som skriver om de hverdagslige, gjenkjennelige tingene for de som har oppdaget bloggen min. Med en litt uhøytidelig og selvironisk penn, kan man kanskje si.  Supporterfrue. Hun som skulle bli Fotballfrues rake motsetning.

Funfact: Petter “Katastrofe” synger faktisk om meg i sangen sin “Jenter”.  (…)..Supporterfrue, jeg veit det – hu er helt sjuk i huet!” ! Jeg ble så STOLT da niesen min på 14 fortalte det, HAHAHAHA! Jeg ble ekte stolt, liksom!

Anyway da, Fotballfrue er for lenge siden blitt Caroline Berg Eriksen. Tilbake står vi alle sammen, Komikerfrue, Supporterfrue, Pilotfrue, Treningsfrue, Taktekkerfrue og alle andre fruer som trodde vi var så sjukt unike og nyskapende som kunne tøyse med frue-navnet.

I 2006 skrev jeg mitt første blogginnlegg. Det så slik ut:

Frem til 2015 blogget jeg som Line Victoria. Så tok jeg Supporterfrue-bloggnavnet. Spørsmålet mitt til dere er:

Hvem er jeg egentlig? 

Er jeg Line Victoria?

eller er jeg Supporterfrue? 

Selvsagt er det samme personen, og selvsagt forblir bloggen den samme – det er viktig å påpeke!  Men designmessig kan det fort stå enten Line Victoria eller Supporterfrue i adressen min, men det er litt derfor jeg spør dere.

Hvem er jeg for dere!? 

Bildet har jeg lagt ved KUN for oppmerksomhet. Jeg har nemlig lært litt av de yngre rosabloggerne når det kommer til bruk av nakenhet for å få klikk.

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

33 kommentarer

Siste innlegg