Svar på spørsmål og siste innkjøp!

Idag har jeg gått til innkjøp av ei selfiestang, en popsocket og silikon-skin til mobilen. Jepp, Torben trodde han var blitt sammen med en 13-åring da jeg kom hjem fra Brottis med en pose full av fjortis-skatter.  Se så glad jeg var for sjølfiestang MED lys og bluetooth da!

Orker ikke.

Uansett, jeg har svar til dere på spørsmålene som har trillet inn!

Hva liker du best ved deg selv?

Jeg har arvet mine slanke bein fra pappa (Husby-slekta) og de er jeg veldig fornøyd med sånn “utseende”-messig. Uansett hvor epleformet jeg blir, så vil jeg alltid ha lange, tynne bein…! Jeg liker selv også at jeg er sta, litt naiv og tror det beste om andre mennesker inntil det motsatte er bevist. Jeg har nok sluppet mange sorger i livet fordi jeg ikke har skjønt at folk faktisk er slemme eller stygge med meg, fordi jeg har unnskyldt oppførselen deres. En annen ting jeg liker med meg selv er at jeg er veldig løsningsorientert, oppfinnsom og handy – hvilket er en god kombo hvis man havner på en øde øy!

Hvem kjefter mest? 

Av Torben og meg? Åj, nå måtte jeg faktisk spørre Torben. Vi er like stae begge to, og når det gjelder kjefting så ligger vi ganske likt. Mange ganger må jeg innrømme at kjeftingen til Torben er begrunnet, fordi jeg VET at jeg er et rotehue og ikke klarer å rydde så godt opp etter meg.

Se her hvor utrolig blid han er når jeg gir han et jævla puslespill av en rattkjelke å sette sammen, og jeg driver å kommenterer i bakgrunn alt han gjør galt…! (“Nei, den skal dit – ikke putt den der, se den må først, skru der….”)

Hvordan pleier dere kjærleiken? 

Heh, det har vi ikke noen oppskrift på. Vi er begge ekstremt lite romantiske, så det å pleie kjærligheten har liksom ikke vært noen prioritet for oss. Vi syns det er kleint med dater og kino og sånt. Dyre middager ute syns vi er bortkasta penger. Men jeg vet hva som gjør Torben glad, og han vet hva som gjør meg glad. 🙂 Torben kan skrape bilen og sette på kupèvarmeren før jeg skal avgårde, uten at jeg ber om det. Og jeg kan rydde ut av oppvaskmaskinen helt uten at han har truet meg nevneverdig til å gjøre det. Fin-fin symbiose der altså.

Hva synes du om måking av terrasse? Og når skal torben få kjøre bilen sin? ????

Jeg syns det var helt tullete at Torben har brukt mange timer på å måke terrassen. Jeg la jo ut ei lista tirade på snapchat (Linevictoriahus) og fikk i ettertid en hel HAUG med støtteerklæringer. Til Torben, dog…! Jeg forstår at terrassen kan falle sammen under vekten av mye snø – og at det er deilig når våren kommer at snøen forsvinner kjapt. Men asså…..! Torben får lov til å kjøre den nye bilen sin når han kjører med Maren i baksetet…! Så til og fra barnehagen med andre ord. Han sier forøvrig at han liker best det gamle spetakkelet mitt, men jeg tror ikke på han.

Den ripa i frontruta der.. Noen tips til å få den bort? Kan man kjøpe samme middel som man gjøre med ripete cd`er liksom?

Vil dere ha flere barn? Eventuelt hvor mange og når «passer det»? 

I utgangspunktet ser vi oss veldig fornøyde med diktatoren som har beriket vårt liv. Jeg har alltid sett for meg at jeg får to barn, men så kom jeg jo sent igang da – og det å få barn var jo ganske sjokkerende i seg selv…. Og forøvrig – det passer i grunn ALDRI å få barn, haha!

Hva tenker du om det kroppslige hvis det blir flere graviditeter? 

Jeg tenker at jeg er dritheldig som har en kropp som kan bli gravid, kan bære frem et barn og føde en flerekilos bylt 9 måneder etter. Kroppen min er helt RÅ! Jeg var aldri redd for å legge på meg da jeg ble gravid, jeg digget det! Jeg gav meg selv et free card, hahah!

Hvordan går det med lille Maren?

Det går veldig bra! Hun er helt rå, det går ikke ann å forklare.. Hun har jo alltid vært et sovedyr da, så søvn er vel det vi har fått mer enn nok av de to siste årene…! (Vi var jo advart om det motsatte, heh!) Hun er helt rå på å tvinne faren sin rundt lillefingeren, og det skal innrømmes at hun er ekstremt pappajente. Det har jeg forsåvidt slått meg til ro med – Torben hadde jo en svært lang pappapermisjon, så hun har en hang til han og jeg kommer litt i andre rekke. Men det vet jeg av erfaring kan endre seg, så jeg er overhodet ikke bekymret!

Vil du skrive litt om ditt syn på kroppspress, operasjoner og fasadesamfunnet vi lever i? Vil gjerne høre mer om din hverdag også. Liker at du skiller deg ut fra bloggverden med din ærlighet og selvironi! 

ÅÅ, takk for hyggelig melding! Ja, det har blitt mye “bedre form”-innlegg de to siste ukene, men det er fordi jeg plutselig fikk masse å skrive om. Jeg lover at det skal komme drypp fra hverdagen innimellom også, selv om den ikke akkurat er like spennende som mange andre bloggere. Men det er kanskje derfor jeg er så heldig å ha en ganske så fantastisk følgerskare som teller snart 80.000 (!!!) mennesker tilsammen på sosiale medier! ❤️ (Det er faktisk helt sykt!)

Når det gjelder synet mitt på kroppspress, operasjoner og fasadesamfunnet vi bor i, så vil jeg veldig gjerne trekke frem spørsmålet ditt litt senere, og heller bruke det som et helt innlegg? Merker at jeg har mye å si om akkurat den saken, så blir ikke overrasket om jeg dedikerer et helt innlegg til spørsmålet ditt senere denne uken..!

Kan du skrive litt om treningsopplegget desiree hadde gitt deg? gi oss litt inspirasjon.

Du, det kommer et innlegg, men det er derfor jeg måtte avgårde idag og kjøpe selfiestang – for mye av treningen syns jeg fortjener å dokumenteres…! Jeg føler forøvrig veldig mange av de øvelsene som Desiree har i boka si, øvelser jeg kan gjøre nårsomhelst og hvorsomhelst! Sparer MYE tid på det ass!

Her er lunsjen OG kveldsmaten min idag 🙂

⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg