Ti kjappiser i natten!

Hvis du skulle gitt ut en bok som var total random om noe du visste drittlite om – hva skulle den hett?

“Mitt liv med penis.”

“Hvordan unnagjøre en mastergrad på 6 måneder”

“Kokeboka”

“Føde helt naturlig”

“Lines store treningsdagbok” (Hadde blitt et A4 ark med bilde og tittel på forsiden og «takk til» på baksiden)

Hva skal du bli når du blir stor?

Jobbe med noe jeg er skikkelig god på, så mine kvalifikasjoner, kompetanse og erfaring blir sett på som nyttig i en bedrift! Jeg vet ennå ikke om det er tannlege, kommunikasjonsrådgiver eller digital etterforsker. 

Meg på tannlegevakt:

Hva er den beste jobben du har hatt?

-Alle mine jobber i mediebransjen har vært fantastisk moro. Men kommunikasjonsrådgiver har vært eksepsjonelt spennende, siden jeg ikke bare har fått jobbe med fantastiske mennesker – men også fordi jeg føler at jeg både er med på å spille andre gode, og at absolutt all min erfaring og kompetanse innen kommunikasjonsfeltet ble brukt flittig av andre. Aah, følelsen av å være nyttig er den BESTE følelsen!

(Forøvrig jobbet jeg som havnevakt en sesong som 15-åring. Makt, logistikk, alltid på alerten, service, kommunikasjon/dialog og ad hoc-jobbing, jeg var fader meg superkvinnen i en litt pubertal kropp og hormoner fykende i topplokket – jeg drillet redere, Røkke og baderamp fra Bærum rundt lillefingerene! 

Hva er det mest ulovlige du har gjort? 

Hmm.. det er kanskje ikke ulovlig, men det er uetisk gjort av meg. Jeg sniffa lightergass på Kammerherreløkka Busstasjon i Porsgrunn da jeg var 14-15. En gang. Aldri mer. Jeg tenker alltid på det når jeg ser en zippo-lighter, at jeg måtte forklare damen på butikken at jeg hadde en lighter som trengte påfyll. Jeg hadde musefletter, palestinaskjerf og kort rosa magetopp med hjemmespikra navlepiercing. Not my best outfitday. Samme året stjal jeg ufrivillig blå hårmaskara på Nille.

Hva slags egenskaper håper du Maren arver av deg og sin far?

Jeg håper hun blir trygg på seg selv og sine meninger, og at hun arver min egenskap til å bli glad i mennesker hun møter, uavhengig av forhistorie, farge og legning. 

Av sin far håper jeg hun arver hans evne til å se det positive i alt, og at oppdragelsen Maren får av han er den samme sunne, varme og gode oppdragelsen han selv fikk som barn. 

(Jeg er forøvrig også godt oppdratt, men jeg hadde så sykt mange gode kvaliteter – så det ble vanskelig å velge!)

Når lo du sist?

Jeg lodde av mitt forrige svar som viser at jeg til tider er totalt blottet for selvinnsikt. 

…også ler eller smiler jeg minst en gang i timen. Jeg gjør det ganske ofte. Et stort smil i trynet er det fineste jeg kan kle på meg en dårlig dag. 

Beste sminketips? 

Vannfast maskara. Holder i flere dager, selv for meg som gråter litt hver dag! Også må sminkedamer slutte å si at “…så går jeg inn med litt rouge her, og så går jeg inn med litt settingspray, og så går jeg inn med litt bakinpowder”. Du går ikke inn med noe, du BRUKER et produkt. Det høres ut som du sminker deg med livet som innsats!

Når gråt du sist? 

Da jeg tekstet med ei venninne som åpnet seg på sosiale medier. For når hun gjorde det, så kom så uendelig mange etter. Og jeg skrev til henne at det var den fineste meldingen og tråden jeg har sett på sosiale medier noen gang, for der kom folk og ikke bare øste av seg kjærlighet – men de åpnet seg om de vonde tingene som en skolevenninne av meg har satt på dagsorden. (Her kan du lese om Janett, og hennes håp nr. 11) 

Hva gjorde du klokka 08.00, 15.00 og 21.00 i går?

08.00 – Satt å ventet på å gjøre et kjapt intervju (på telefon) med NRK, sammen med Kåss the Boss (ordfører i Porsgrunn). Jeg fikk også slippe til i intervjuet, jeg har virkelig møtt min overmann når det kommer til å få sagt mest mulig på kortest mulig tid.

15.00: Skrev ferdig noen rapporter og oppsummerte dagen med et knippe vidunderlige mennesker som tok seg tid til å lære noen knep av meg! 

21.00 Stakk inn på rommet til Maren for å breie dyna over henne, for å oppdage at hun hadde sneket seg til «aipen» og så en indonesisk diskoversjon av Baby Shark. 

Nå ligger jeg ensom og forlatt i sengen og bare venter på at den tecknoversjonen kommer seg UT av huet mitt. 

Mest spilte sang på Spotify nå:

Filmmusikk. Jeg elsker filmmusikk. Jeg lever meg så inn at det nesten er flaut.

Når skal du opp i morgen tidlig?

Det er ikke jeg som har barnehagelevering i morgen, så i morgen går jeg inn med en stor porsjon selvtillit og stiller alarmen på mobilen på 06.40, 06.42, 06.54, 06.50, 06.55 og 07.00. Og så begynner den digitale klokka. Og deretter den fysiske klokka, for da må jeg tisse.

Så med det – god natt! ❤️

Jeg elsker min ❤️ Instagram. Gjør du også?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg