Torsdagstanker!

Noenganger får jeg bare lyst til å rable ned noen ord og setninger uten spesiell sammenhengende mening. Kjenner på meg at dette blogginnlegget fort kan bli et slikt et.

Okey, podcasten vår er ute – og FOR et engasjement rundt denne ukens episode! Jeg er helt enig, jeg koser meg når jeg tar av som et jetfly på superspeed. Jeg skal drikke mer kaffe før hver sending og hente frem energien fra mine glansdager i Mess TV og Sonen – for på tilbakemeldingene så virket det som om dere syns det var en gøy episode. Rett skal være rett, detta er jæskla moro – og har du ikke hørt episoden om tidenes practical joke og mine internettvaner da jeg var 15 år, så kan du klikke HER for å høre eller trykk på PLAY på avspilleren under!

Podcasten vår heter VI – med Zahid Ali og Line Victoria (hvis du vil søke oss opp der du hører på podcast!)

Igår maste jeg til meg blomster. På en måte. Det var en annen som fikk de, men jeg gjorde et stort poeng ut av at jeg aldri fikk blomster og syns de var ekstra fine – så selv om han egentlig hadde tenkt til å gi de til mamma sin (innrømmet han tilslutt) så klarte jeg å nappe med meg den fiiine blomsterbuketten. Som med så mye annet jeg deler så la jeg bilde av den på instastories, og så kom det plutselig inn en koselig hilsen!

Altså, denne verden er så liten! Hun som laget den fine blomsterbuketten fulgte meg på instagram og gjenkjente buketten sin på min instagram. ❤️ Det er små hyggelig det!

…Og apropos det faktum at jeg bor på verdens beste plass – flere og flere bilister vinker til meg når jeg kjører forbi de med den rosa bilen. Jeg får mange meldinger og snaps om at jeg har passert mange av leserne mine – og herregud, det er SÅ morsomt det! Så da har jeg (og noen følgere!) blitt enige om at hver gang de ser meg på veien så skal vi blinke til hverandre med billysa! Med andre ord så vet ikke jeg hvem som kjenner igjen bilen min, men de som gjør det – og blinker – skal selvsagt få blinking tilbake! Som en hemmelig KLUBB, hahaha! Trenger ikke være bekymret for at det er Torben som kjører heller, for Torben har aldri i sin villeste fantasi spurt om å låne den rosa bilen min med øyevipper. Hehehe, skjønner ikke det ass! En oppdatering om den rosa bilen er forøvrig rett rundt hjørnet, jeg har testet den til det maksimale – og så har jeg jo spart på videoen der Torben får se bilen for første gang. (Han var ikke blid da jeg kom rullende inn i oppkjørselen! 😂)

De siste dagene har jeg gått litt å ventet i spenning på en pakke i posten. Flere pakker, faktisk! En gang hvert hundrede år så oppgraderer jeg mobilen min og sminketaska mi. Oppgraderer sminken er vel strengt talt overdrivelse, for jeg kjøper kun det jeg vet jeg trenger og kan gå god for – så det er fint lite utskeielser. Men denne gangen gikk nesten all sminken min tom samtidig – da var det bare en ting å gjøre! Go bananas! Burde lage et eget innlegg om det egentlig, jeg syns jeg ser så himla mye fascinerende på sminkefronten at jeg nesten begynner å lure på om jeg virkelig ER ei gammal tante noenganger… Sminkesvamper – altså – jeg trodde det bare var en trend for noen år siden som ramla innover Norge, men jeg ser fortsatt at folk bruker disse flittig. Jeg har sluttet å bruke så mye sminke at det må smøres på med kluter og svamper altså, men noen som vil gi meg et ordentlig svar på hvorfor dette er så genialt? (Tro meg, har prøvd svamper flere ganger, får det liksom ikke helt til!)

Akkurat nå burde jeg sittet og pugget cue-korta mine til showet i morgen. Jeg gleder meg MASSE til å være en del av et så kult arrangement som Sangtalenter! Det er så herlig lokalt og ikke minst ren sangglede å se på scenen, og så får jeg jo muligheten til å ta Edward Mustad fra The Voice i nærmere øyensyn helt på ekte! (Litt starstrucked blir jeg nok, ja…!)

Nei, nå må jeg faktisk sette igang å shine huset bittelitt – jeg har lovet meg selv å gjøre en times innsats for  husfreden! Også må jeg jo faktisk finne en passende kjole til jeg skal stå på scenen i morgen! <3

…passe på å få unnagjort mest mulig når dronninga sover, for når hun er våken er det alt annet enn blogg HUN vil at mamma skal styre med! 😅

/Line Victoria

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg