Trappegrind til besvær.

Jeg har løpt litt i hele dag, og tiden mellom 17.00 og 20.00 prøver jeg å unngå å være operativ, selv om jeg går i mobil- og sjekkemail-fella hele tiden. Idag hadde jeg handsfree`n i øret, diskuterte kommunikasjonsvirkemidler og la en rask strategi på utspill, mens jeg kakket løk og stekte kyllingfilet – SAMTIDIG som jeg også åpnet døren for Jehovas Vitne og tok i mot en bønn (jeg takket ja, siden jeg følte jeg trengte det akkurat idag) og passet på at Maren ikke trillet ned trappa nå som vi har tatt bort grinda.

Når noen spør om jeg er god på å multitaske, så pleier jeg å svare: Bittelitt.

Funfact: Da vi satte opp den trappegrinda begynte Torben å montere den i bunn av trappa. Jeg spurte han hva ha tenkte med det – og så viste det seg at han hadde tenkt på frida som et slags hinder om hun falt ned trappa – altså at den skulle ta imot Maren nederst i trappa om hun var så uheldig å trille ned.. “Må jo ikke treffe flisene i bunn!” argumenterte han med. 4 minutter senere og tidenes tirade (fra undertegnede) så stod han øverst i trappa med grinda og monterte den fast. Han var nok i ammetåka, stakkars.

Jeg har de siste ukene hatt endel å gape over, og jeg kan ikke si at jeg ikke syns det er gøy å ha spennende dager. Men som jeg har sagt før – jeg hater at døgnet bare har simple 24 timer, og at det forventes at jeg skal sove bort 8 av de. Dog vurderer jeg å legge meg en time tidligere, og heller stå opp to timer tidligere. På den måten har jeg “vunnet” en time i kappløpet. Vi får se.

Jogginga? Det fikk jeg ikke gjort idag. Skam på meg for den vurderingen der. Men det må ha vært en gang mellom kyllingstekingen og bønnen jeg fikk på trammen idag jeg innså at “Hey, idag får jeg faktisk ikke til å bevilge meg ei lista 25-minutters økt, så la meg heller få den velsignelsen jeg kan få og løse verdensproblemer på telefonen idag, mens jeg løftet Maren etter armene idet hun var i ferd med å ta tidenes sats fra øverste trinn og facepalme på flisene en hel etasje nedenfor.” Nailed it!

Nå skal jeg faktisk finne frem en ny episode av Suits på Netflix, det har kommet nye episoder – og siden jeg sovner før vignetten løper over iPaden så takker jeg av og sier god natt til dere flotte folk der ute som jeg er så heldig å dele dagen min med. Både på nett og på ekte.

❤️ Line Victoria

1 kommentar
  1. Løpt hele tiden mellom 17 og 21? Du er helt rå, jeg digger folk med en sånn innstilling, du er en kriger, sånne folk som deg kan flytte på fjell, du får til ALT det du ønsker! Veldig imponert! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg