Trening å` greier!

Hey!

Jeg kan faktisk supplaise alle sammen med å fortelle at jeg både har vært på spinning OG innebandy-trening denne helgen. Jeg tror i grunn jeg overrasket meg sjæl med det, for det er vel strengt talt år siden jeg var i fysisk aktivitet mer enn EN gang i uka! Faktisk kom jeg for tidlig til trening på søndag – faktisk så tidlig at jeg trodde jeg var blitt lurt!

Spinningen på lørdag gikk jo greit det også, og med pulsbeltet på denne gangen så var det liksom ingen hemmelighet hva jeg føler for han kjekke spinninginstruktøren. Ikke sant du hater at ALLE kan observere pulsen/hjerterytmen din i tide og utide? Morsomt er det når alle påpeker hva pulsen var på dass er når jeg går på do midt i timen også…! 😉

(Fra snappen min – LineVictoriaHus – eller Instagrammen min, huskerikkefaktisk.)

Grunnen til at jeg blir kalt Vaseline er fordi jeg smurte ræva full av vaselin før en av de første spinningene mine, og endte opp med å skli frem og tilbake på setet i 60 minutter. Jeg var ikke klar over at det IKKE var vanlig, hadde bare hørt av “noen jeg kjenner” i svigerfamilien at det kunne være greit i starten om man skulle sykle langt. La oss si det sånn, den sykkelshortsen ble ALDRI ren igjen!

Hvis noen av dere går med et ønske om å kjøpe eyelash-extension med magnet, så kan jeg avsløre at jeg har testet for dere. Veldig vanskelig å få rett på, og de ble ikke hengene så lenge heller. Et ganske dårlig kjøp, med andre ord. Måtte bare si det, jeg er ikke BARE utelukkende positiv til alle ting jeg skriver om på bloggen.

Oppsummering av hva jeg har oppdaget, gledet og irritert meg over denne uka og helgen:

📍 Når jeg vasker alle ullgenserne mine, så MÅ de taes ut av vaskemaskinen sporentreks. Hvis ikke ender de opp med å lukte DRITT, og det merker ikke jeg før jeg oppdager det akkurat litt for sent på vei ut av bilen til et møte. Gammel, våt ull lukter gjerne en blanding av hundebæsj og pillråttent egg.

+æ樨¨++å

lpåø*Æ__æ.-øæååæåø++++olplppo

👆🏼

📍 Når jeg velter et glass med litt rester av saft over tastaturet så må man FORTE seg å tørke mac`en ren for sukkerdrikke, før man fortsetter bloggingen.

…gjerne la den lufttørke i opp/ned-leie etterpå også.

📍 At pysjamaser til lill`diktatoren ALDRI blir rene for flekker. Og at man kommer til et tidspunkt der man faktisk ikke bryr seg om akkurat de røde spagettiflekkene som ikke går bort, og det ser ut som du legger ungen din i noe som har vært dratt igjennom en fødestue. Men REN er den!

📍 Jeg syns det er litt kleint å ønske seg selfielys til mobilen. Jeg er tross alt 35. Men på en annen side så ønsker venninnen min seg gåstaver da, sånne som pensjonistene marsjerer på flat mark rundt andedammene med.  Så selfielys til mobilen skjemmer ingen syns jeg.

📍 Å stå i telefonkø uten å få opplyst sånn ca hvor lang ventetiden er. Det bare ringer og ringer og ringer. Så setter man på høyttaler og vips så lager man tidenes mest irriterende melodi til ringetonen. Som man har i hodet i flere timer etterpå.

Holder faktisk på med et litt artig innlegg nå, så jeg sitter å kniser litt for meg selv. Sveip gjerne innom litt senere også 🙂

/Line Victoria – Supporterfrue

 

 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg