Troll i ord, Fit for Fight, og avlyst bursdag.

Hahaha, det gikk jaggu troll i ord – som jeg regnet med. Jeg kom ikke lenger enn inn i gangen med handleposene før det braket løs. Posene ble stående i gangen som et bevis på mitt akutte behov for å bare slippe alt jeg hadde i hendene, så både melk, iskrem og smør overvintret i gangen den fredagen.

Ikke så galt at det ikke er godt for noe, for jeg fikk meg tidenes lengste søvn-strekk på sofaen. Der lå jeg og veltet meg i min egen elendighet mens både Senkveld og Nytt på Nytt surret i bakgrunn. Da jeg våknet var jeg langt inni natt-reprisene Tv2 har kjøpt til spottpris, så jeg bare rullet meg rundt til den andre siden og fortsatte å syns synd på meg selv.

Lørdagen innså jeg at slaget om en trippelbursdag (alle tre i familien fyller år innenfor 2-3 uker!) var tapt. Man sender ikke en haug med mennesker i alderen 6 måneder til 88 år inn i en bakteriebombe av et hus, så jeg sendte flittig rundt sms`er for å forklare at det verken ble bløtkake eller ballonger denne søndagen, men klorin-nedvask og en vaskemaskin på full guffe gjennom hele dagen.
Lørdag kveld kom jeg forøvrig på at jeg måtte sende avgårde en mail innen midnatt. og så på klokka mens jeg kjempet for livet for å holde rett vinkel på nakken. Mailen ble sendt 23.50, og oppleves nok som avsender (meg) var enten dypt inni en rødvinsflaske eller fryktelig overmodig. Jeg hadde lyst til å merke mailen med “fasjonabelt sent, men fremdeles innafor”, helt til jeg skjønte at jeg faktisk har glemt hvordan man staver fasjonabelt – og retteprogrammet på mobilen ville så gjerne endre ordet til “fascistisk” og da ville nok ikke mailen blitt tatt så godt imot er jeg redd.

I helgen har Peter (min kjære bloggkollega) styra på med noe i Fit for Fight-prosjektet vårt. Vi har definitivt ikke lagt det brakk, men vi skal vel begge innrømme at det ble så overveldende stor respons at vi ble litt sjokkerte begge to. Vi har hatt masse telefonmøter siste uka, og kastet ball. Det er jo ingen hemmelighet at ting skjedde veldig fort med kroppene våre, og vi ble vel ganske overrasket begge to. Og det faktum at en enkel tanke om å komme i bedre form skulle omfavne så mange mennesker gjorde oss faktisk litt redde, for det ble et voldsomt engasjement! Peter og jeg kjente at vi trengte å ta dette til et next level. Vi kan ikke bare sitte å fortelle om klær som plutselig passer, maten vi lager eller hvor mye vi trener. Vi ønsker at denne våren skal by på humor, glede og litt pute-tv. Så med det så har Peter sagt at han i løpet av denne søndagen skal diske opp med ei heidundrade utfordring til meg den kommende uken. Jeg gnir meg selvsagt i hendene og tenker at dette blir spennende. Eller vondt. Eller dødelig. Jeg aner faktisk ikke.

I morgen tidlig skal jeg få en handleliste av han, og jeg er spent på om turen går til apoteket, kondomeriet eller nærbutikken. Den mannen er til tider ikke helt riktig klok, så jeg er egentlig spent på hva jeg har takket ja til.

Utover det – jeg håper jeg overlever dagen med etterdønninger av omgangssyke. Til å være en som aldri blir sjuk har jeg altså rukket både influensa, to uker med antibiotika og omgangssyke på halvannen måned, noe som må være rekord for min del. Føler meg veldig ferdig med å være syk, og ironisk nok har jeg ikke tatt ut en eneste sykedag heller. Det er gleden med å kunne utføre mye jobb med en pc i fanget uansett hvor man sitter.

Er jeg den eneste som går å funderer på hva det er Peter koker i hop nå? Vel, her er hvertfall bilde av meg og kona hans, det var det mest riktige bildet å bruke syns jeg. For de bildene jeg har som er tatt av Peter og meg sammen er fra den fotoshooten til Fit for Fight vi aldri mer skal snakke om. På ekte, liksom.

Vil du ha flere ujålete oppdateringer fra en helt normal mamma? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!
4 kommentarer
  1. Utrolig gøy at dere tar dette et skritt videre 😊 Gleder meg til å følge dere og se hvordan det går! Men ønsker gjerne også å høre/se enda mer om mat, trening og resultater etter oppstart med Fit for fight. Er så nysgjerrig 🙈

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg