Uken som kom og gikk, ikke visste jeg…

Fyttiflate så tålmodige mennesker jeg har som leser bloggen min. Takk for at jeg har kunnet la blogg være blogg og konsentrere meg litt om familie i fritiden min de siste ukene. Nå begynner ting å havne litt på stell og jeg er sånn innafor på de fleste deadlines, og jeg har fått konsentrert meg om å levere på andre plan – som blant annet litt familieglede, båt, og jobb som ikke er direkte bloggrelatert og slikt. 

Jeg føler hele tiden at jeg må unnskylde meg for ikke å oppdatere dere flittig hver eneste dag. Jeg syns noenganger det er kjipt å legge meg uten å ha svart på kommentarer i kommentarfeltet. Noen av dere tar dere tid til å legge igjen spor hos meg, og da får jeg skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke er flink å svare på de. Men jeg leser de altså! (Jeg skal svare på alt så snart dette innlegget er postet!) 

En gledens nyhet er at den båten endelig er sjøsatt! Og det er helt underlig hvor mye jeg egentlig har rukket å gjøre med den båten før sjøsetting, endelig tok jeg meg tid til å fikse de tingene som har irritert meg i flere år. Som for ekskempel at lukene i byssa (kjøkkenet) ikke har vært mulig å lukke skikkelig og bare sprette ut igjen, og jeg har fått byttet trykkvannspumpa så vi har vann i alle kraner. Jeg måtte dog be om ørlite hjelp til å bytte slange og hode til dusjen, men nå er den faktisk i orden igjen – så nå finnes ingen unnskyldning for å lukte dritt ombord i båten – både dusj og varmtvann på badeplattformen har vi!

(Når det gjelder antrekket så har vi en veldig bestemt 2-åring. Liverpool-sokker, joggesko, tyllskjørt og “piratgenser”. Og “Kosen” i hånda som alltid..!)

Olje, oljefilter og dieselfilter er skiftet også. Føles faktisk som en ny båt nå etter at den er støvsugd og vasket. Jeg kjenner selvfølgelighet på misunnelsen når jeg ser den flote båten til Julianne (Pilotfrue) og at deres vårforberedelser på brygga ser ut til å være innkjøp av pynteputer og ny vannscooter (!), men der må jeg vel kanskje skylde på at blogging ser ut til å være en smule mer inntektsinnbringende som pilotfrue enn supporterfrue. Funfact: Det faktisk bare er EN eneste O (null) som skiller prislappene på de to båtene! 😉 

Jeg skjønner ikke helt hva som foregår i hagen vår.. Jeg gikk jo bananas i våres med en hel haug med poser det stod «sommereng» på. Det er typ to måneder siden, og det er bare en hær av grønne blader i alle fasonger oppi beddet, jeg skjønner ikke helt at dette skal bli en «blomstereng» hvis du skjønner.. HVOR blir det av blomstene? 

Er det virkelig blomster som kommer til å dukke opp i denne…ehh…. grønne haugen av blader..?!

Så har det jaggu vært podinnspilling også, og jeg skal innrømme at episoden som kommer er om mulig den BESTE episoden EVER! Herregud som jeg lo – jeg lo tilogmed andre, tredje og fjerde gangen jeg hørte den igjen på vei hjem. Jeg LOVER deg, nå begynner vi å snakke om en podcast med latterkrampe-garantier. På ekte.

Jeg har tilogmed fått installert meg på “mitt nye” kontor…! Jeg har nok ikke tid til å sitte her så mye, men FYTTERAKKERN så deilig det er å å ha kollegaer igjen! Jeg har savnet det noe enormt, og jeg lot døra stå åpen hele dagen for ikke å gå glipp av kaffemaskin-praten, beskjedene som ble gitt og invitasjonen jeg fikk til lunsj. For en deilig gjeng jeg skal henge med fremover, det er utrolig inspirerende å møte flinke folk i løpet av arbeidsdagen sin – det betyr utrolig mye ass!

Nå skal jeg rett og slett kvinne meg litt opp før det kommer en journalist inn døra hjemme hos meg. Det må nok ryddes ørlite grann før han ramler inn, må hvertfall prøve å få det til å se ut som eg har ting sånn noenlunde på stell.

…og helt til slutt – for å imponere svigermor, et lite bilde til ære for henne, så hun skjønner at jeg har begynt å gro litt grønne fingre med tiden..!

Og du? Følg meg veldig gjerne på Instagram ved å klikke deg inn HER!

/Line Victoria

3 kommentarer
  1. Men smelt, det øverste bildet er jo det familielivet handler om <3 Veldig glad på din og familien din sine vegne jeg at du ikke sitter på sjøen og ser inn i en skjerm og ikke ut på sjøen, fordi du MÅ poste ett innlegg , eller blir bilsyk på bilferie fordi du blogger fra passarsjersetet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg