Verdens enkleste og fineste julegave – hvert eneste år!

Såå.. Er det fjerde året? Ja, det tror jeg det er. Jeg er like lojal til fotoknudsen som jeg er til alt annet jeg elsker og ikke vil bytte bort. Jeg har bestilt alt på fotoknudsen opp igjennom tidene – bryllupsinvitasjoner, takkekort, dåpskort, fotobøker i gaver og den SELVSAGTE julegaven – fotokalender – som jeg har laget år etter år etter år sammen med fotoknudsen! 🧡 

I år igjen har jeg rabattkode som gir deg 40% på julekalendere! Koden er LINEGAVE og du må forte deg, for koden er bare gyldig til midnatt – 10.desember! Trykk HER for å komme gang!

Rabattkoden LINEGAVE gir deg altså nesten halve prisen på på fotokalender om du vil lage i julegaver du også, fra sofaen! Og det er mitt aller beste tips hvert eneste år, for du bør ha de på lur til gamle tanter, besteforeldre eller den skikkelige gode naboen din som har stilt opp for familien din. En fotokalender er noe av det mest inkluderende man kan få, syns jeg! 

Ingenting er som å gi bort – og å få fotokalender. Det er rett og slett verdens hyggeligste gave, og her hjemme er det besteforeldre og oldemødre som får den. Som i fjor og i forfjor! De vil jo ikke ha noe annet, og jeg må innrømme at det er så koselig å vite at den henger på kjøkkenet hos svigers og på veggen i stua hos Olla. Fine minner fra året som gikk. De fleste med Maren, men med koselige familiebilder også. 🧡

Fotoknudsen gjør denne jobben veldig enkel for deg. Mitt beste tips er å kose deg med å plukke ut de 12 (eller flere!) bildene du vil bruke fra mobilen din, og klinke de inn i kalenderen på nettsiden deres. Det ligger mange forskjellige layouter der – så du finner garantert noe som passer din stil! Bilder tatt med mobilen er virkelig mer enn nok, det er lenge siden man MÅTTE bruke bilder fra digitalkamera eller speilrefleks. Ingen heftige fotoshop-kunnskaper trengs heller, alt er så utrolig enkelt i programmet til fotoknudsen!

Okey, så ble det et overtall av bilder av Maren i denne kalenderen. Men jeg vil gjerne komme med noen gode tips til andre temaer du kan ha i kalenderen din som kan være en morsom gave – ikke bare til svigers og tanter!

😂Lag din egen humoristiske pin-up-kalender basert på årstider! Husker en singel kompis lagde dette, det var akkurat passe tacky – men herreguuuud så morsomt, jeg lo så jeg skreik!

❤️ Lag en minne-kalender, kanskje til noen som savner noen eller har mistet noen? 

😎Hva med å lage en morsom kalender til kollegaene dine, med bilder fra tiden dere har jobbet sammen?

💃…eller gjør som flere venninner har gjort… Lag en sexy kalender til din bedre halvdel, men sørg for at den gies før julekvelden da, så slipper du å gi hjerteinfarkt til øvrigheta rundt juletreet…! 

Pokker ass. Nå er jeg nesten keen på å bruke min egen rabattkode og lage en variant av alle de tipsene over. 😅
Hva med en litt tacky minnekalender med sexy bilder fra arbeidsplassen. (Jeg dåner! Hvor gøy hadde ikke det vært?!)

HAHAHHAHA, det hadde vært noe! I am on it.

Jeg har forresten finni genial julegave til sjefen min på fotoknudsen – det blir denne:

(Nå sitter jeg her å ler så jeg griiiiner altså!! Herregud så mye gøye julegaver man egentlig kan lage?! KLAR, FERDIG, KJØR PÅ!

KLIKK HER for å bruke koden LINEGAVE – og bruk dine 40% på fotokalendere nå, så har du noen av julegavene klare i løpet av et par slurker Pepsi Max eller rødvin i kveld!

(Dere som tør å lage en kalender utenom det vanlige – vær så snill å del med meg – jeg elsker å se kreativiteten deres!) 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg