Verdens stusseligste vegg ble husets fineste!

Reklame | rabattkoden Line35 gir deg 35% rabatt på verdens fineste VeggenMin!

Line ❤️ VeggenMin

Dere vet godt at jeg er veldig glad i lokalt næringsliv… Lokale aktører som sørger for arbeidsplasser og omsetning i nærmiljøet. Så da jeg var på jakt etter fine plakatbilder å henge på en ellers så ufattelig, dørgende kjedelig trappeoppgang, så tenkte jeg at det måtte jo være noen som drev slikt lokalt, og ikke bare plakater fra det store, upersonlige utlandet liksom? Jeg fant noe så herlig som VeggenMin, som definitift slår knockout både prismessig (og hvertfall med rabattkoden min Line35!), miljømessig og ikke minst med tanke på det store utvalget som hele tiden blir fylt på nettsidene deres! JEG ER FORELSKA!

Da jeg pakket opp bildene så kjente jeg at jeg ble så STOLT over at jeg i Bamble, kan handle LOKALT, billig og med superrask frakt i Bergen av noen som utfordrer markedet med noe jeg verdsetter så høyt – lokalt næringsliv! Jeg har jo i lange tider fremsnakket fordelen med å bruke lokale, norske butikker der det er mulig – og disse bildene er kortreiste og sendt med tonnevis av kjærleik! Både plakater og rammer er produsert og trykket i våte Bergen, og VeggenMin er også elsket for sin suverene kundebehandling! Dette heier jeg såå på, dette er jo helt i min gate å få lov til å tipse dere! ❤️

Jeg følte meg litt crazy som gikk for noe litt anderledes enn det jeg har sett på veggene til andre veggeiere på insta! Jeg er jo ingen interiør-babe akkurat, jeg kjøper bare det jeg syns er fint jeg! Eller noe som gir meg godfølelsen! Tanken var å sprite opp veggen i trappa med litt nåstalgi, da vøtt!

…sånn så den stusselige trappeoppgangen vår ut i hele fire år før jeg fikk fingern ut!

Og SLIK ser den ut nå! ❤️

..og den fineste av de alle, jeg som har ønsket meg så uendelig en fødselsplakat med Maren, som jeg har tenkt på såå lenge! (Verdens beste gavetips også, forøvrig!)

…legg merke til den beste detaljen…(Ser du det?) 😍

Også har jeg ønsket meg noen fargerike, noe litt drømmende – og nesten litt ekelektisk (er det det det heter?!) ved siden av det eldgamle speilbenken i gangen… –  og det ble jo nærmest…. ja, nesten som tatt ut av et magasin spørru meg!

Det er svært kort leveringstid og de har ENORMT med utvalg å boltre seg i. Du burde virkelig ta en sveip innom nettsidene deres, jeg ble helfrelst! Og du skal få ta med deg en rabattkode som gir deg hele 35% rabatt på ALLE plakater!

Da jeg åpnet esken fra VeggenMin fant jeg en koselig, skrevet hilsen, og de hadde rammet inn alt på forhånd for meg.. Altså – for noen herlige folk! (Må innrømme at jeg fikk vite i ettertid at dette var noe de gjorde for alle som bestiller med rammer, men altså – jeg syns fremdeles det var helt nydelig!)

Her er bilder fra Instagrammen til VeggenMin – de er hakket flinkere til å style, heheh! (Trykker du på bildene, så kommer du til instagrammen deres!)

Dere må rett og slett sjekke ut VeggenMin sjæl altså, og blir du like inspirert som jeg ble, så knaller du til med rabattkoden min som gir deg 35% på ALLE plakatene!

De har også sånne sort/hvitt-bilder av kjente personligheter, og det blir på min neste shoppingrunde hos VeggenMin – jeg tenker at Marilyn Monroe skal få en hedersplass der jeg ser henne ofte, i fremtiden! Kanskje på treningsrommet, heheheheh!

Jeg vet at mine følgere er prisbevisste og miljøbevisste – og flertallet av dere vil i tillegg handle lokalt. Værsegod, her får dere pose og sekk i fineste VeggenMin i Bergen!

Ikke glem å bruke rabattkoden da –  Line35 ❤️ for 35% rabatt!

(Kjære dere herlige, fine mennesker som driver dette koselige firmaet i Bergen – jeg ville bare si tusen takk for kjempe fine produkter, men også takk for at dere er så utrolig gode på kundeservice og ikke minst pris. Etter å ha lest alle de fine tilbakemeldingene dere får fra de andre kundene deres, så kjente jeg at jeg ble veldig stolt over å få lov til å samarbeide med så herlige og flinke folk!) 

 

8 kommentarer
  1. Maren er vel sikkert egentlig født i Skien? 😅 Men det blir vel som at jeg sjøl ikke ville hatt at jeg er født i Porsgrunn…og det er jeg jo dessverre 😅
   Hilsen Skiensbeboer 😉

  2. Får ikke 35% med denne rabattkoden.. blir trukket fra noe i rabatt men det er langt fra 35% . Feks på en plakat til 116kr fikk jeg opp 18kr i rabatt med denne rabattkoden ..? Det er da ikke 35% men 15% rabatt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg