Vi smyger oss inn i helgen…

Oh, herlige fredag. Det er noe med de dagene der du vet at trøkket på mailen er nede, alle andre kan være spontane midt på dagen også og man kan la kidden sove så lenge hun vil – og det er søvn mamsen er glad for å få!

Jeg har vært i noen møter denne uken som har gitt meg litt hyggelig oppmuntring i hverdagen. Vi har kastet litt baller og det kjennes veldig godt ut å sparre med virkelige personer og ikke på mail eller telefon. Jeg liker at folk setter griller i huet på meg også, så på vei hjem hørte jeg meg selv liste opp fordeler og ulemper, tanker og litt strategier. Herlig!

Ellers kan jeg innrømme at det var veldig befriende å skrive innlegget jeg skrev her om dagen. Jeg fikk en liten eyeopen`er når jeg så det begynte å renne inn meldinger til meg som gikk på akkurat det med å føle seg utilstrekkelig. Ironisk nok så er det absolutt ingen mening med å føle det slik. Som regel har det heller ingen rot i virkeligheten. Jeg må bare lære meg å forstå at ingen andre syns jeg er utilstrekkelig. Ikke Maren heller som står å skriker “KÆPPTEN REDDY FOY TEJKÅFF, YES!” som har nettopp fått dilla på “fly” i sofaen. (Hun ligger med magen på føttene mine også heiser jeg henne opp over meg på føttene, en ganske grei styrkeøkt om du uansett ikke gjør så mye annen styrkeøkt i hverdagen, høhø!)

Jeg glemte å ta bilde av meg selv idag, men jeg skal innrømme at jeg lo noe jævlig av meg selv på Instagram (stories) idag. Herregud, jeg er så redd for at noen går glipp av hva slags parallelt univers jeg lager der noenganger – noen må jo faktisk spørre meg om jeg er nykter til tider. Og ja, jeg er som regel alltid nykter når jeg er på sosiale medier, jeg fyllesnapper/instagrammer aldri! (Men så fester jeg ufattelig lite også da, så det kan ha noe med saken å gjøre…! 😎)

…men det var en gang jeg angsta meg på Snapchat husker jeg… Jeg skulle snappe venninnen min for et par år siden – dagen derpå etter festen etter at jeg hadde fått barn. Jeg sa noe slikt som at “jeg er fremdeles fyllesjuk, og jeg amma Maren i stad – og hun sover ennå, så hun ble vel brisen av melka mi!” Den klarte jeg å legge ut til hele verden, og det var rundt 5-600 mennesker som rakk å se den før jeg skjønte at jeg hadde driti på draget 30 sekunder senere. Tror det er første og siste gang jeg har slettet noe på sosiale medier..!

Men ja, ta gjerne en sveip innom instagrammen min idag om du vil. For det forsvinner om få timer..! 🤪😅 Heldigvis får`n vel si.

 

1 kommentar
  1. Hvis du skulle laga ditt heilt eget TV-program….?:
   1. ….konkret hva slags type skulle det vært?;
   2. ….hvilke artister/band ville du hatt med?;
   3. ….hvilke gjester/deltagere ville du hatt?;
   4. ….hvilken kanal skulle det sendes på?;
   5. ….hvem ville hatt med deg som ein slags “med-programleder”?;
   6. ….hva skulle det inneholdt?;
   7. ….hvorfor akkurat den typen program?;
   8. ….hvorfor akkurat dei artistene/banda?;
   9. ….hvorfor akkurat dei gjestene/deltagerne?;
   10. ….hvorfor akkurat vedkommende som ein slags ’med-programleder’?;
   11. ….hvorfor akkurat den kanalen?;
   12. ….hvorfor akkurat det innholdet?

   Svara sendes direkte og eksklusivt i retur på mail: – til meg personlig!!!!
   Hilsen Terje Pedersen, Froland.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg