VIDEO: Kan Desiree redde Line, litt?

Jeg har lyst til at året 2019 er året jeg la fra meg hemningene i baggasjen og gav totalt faen i både jantelov og instagramfilter. Vel, det har jeg vel gjort allerede, jeg må innrømme at jeg kjenner at jeg har så uendelig lite å tape på å være ærlig.

Den siste tiden har jeg i grunn ikke hatt det så bra.
Fra å være en som syns det var utrolig gøy å trene og holde seg i form for få år siden, så har mye endret seg. Jeg har hatt 2 eller 3 treningsøkter de 3 siste årene, og jeg har bokstavelig talt latt helsa mi forfalle til det nesten ugjenkjennelige.  20 ekstra kilo, 20 sigaretter hver dag, 0 trening og 0 selvinnsikt når det kom til sunt kosthold var 2018 kort oppsummert helsemessig.

Etter graviditeten og ammingen begynte jeg altså å røyke igjen ved første fest, og med det nådde jeg vel strengt talt et nytt bunnpunkt i min helsekarriere. Og er det et tidspunkt jeg så definitivt burde vært i god form er jo NÅ, når man skal sjonglere jobb, småbarn, hus, barnehage og seg selv opp i alt! Jeg vet jo at ved å bruke ei lita halvtime hver dag på fysisk helse, gjør at dagene mine blir bedre, jeg får bedre energi, bedre humør, bedre søvn – ja, bedre alt! Jeg er så LEI av å være i elendig form!

Nå har jeg stumpet røyken, funnet frem treningsklær og kjenner meg mer enn klar nok til å be om hjelp på veien. Da sikter jeg selvsagt skyhøyt, og valgte meg ut hun som i disse dager ligger som nummer en på bestselgerlista med boka si – for hvis ikke Desiree kan hjelpe meg, så kan ingen!

Så folkens – Kan Desiree redde Line, litt? 

(Husk: Filmen er tekstet, skru på teksting i videoavspilleren på YouTube!)

 

Min bønn går til Norges dyktigste treningsblogger – Desiree Andersen – Fitfocus 

/Line Victoria – Supporterfrue

14 kommentarer
  1. Kjære Line Victoria. Jeg må bare først og fremst si at jeg ble noe overrasket over denne videoen, fordi jeg mener virkelig at du er så fin som du er og jeg ser liksom ikke “problemet”! Jeg syns du er vakker, kul og sterk og jeg ville bare si det og med ønske om en riktig god helg ❤️🙏

  2. Ååååå. Vi er så like du og jeg❤️ Kjenner meg så igjen i alt du sier å gjør.
   Takk for at du ikke prøver å skjule hvem du er. Gjør livet mitt litt bedre. Stå på. Jeg skal heie på både deg og meg selv😘

  3. Kjære deg,
   Vi er flere om dette. Selv sitter jeg her med en på 8 mnd og en 2,5 åring. Utslitt, kvapsete og med null pågangsmot til å komme meg på trening. I dag pakket jeg treningsbag og tok på tøy, men ble sittende i bilen. Fikk meg ikke til å gå inn dit jeg tidligere brillierte og koste meg.

   Hva skjedde? Jeg pleide å være en kul katt! Nå er jeg mer som en skitten grøftekatt med rabies – på en god dag.

   Hvis ikke bloggfrøkna kan hjelpe deg så er vi i det minste flere i samme båt <3

  4. Kjære flotte Line!
   Fort gjort å havne der du er!
   Hvis ikke Desiree kan hjelpe deg så har youtube alltid løsningen på hvilket som helst problem.
   Jeg bruker fitnessblender.com som lager gratis treningsvideoer som ligger på youtube. Genialt når det ikke passer eller har lyst å gå på trenings senter. Verdt et forsøk👍🏻

  5. Hei!
   Vil bare si at det er flere av oss.. jeg var 15 kg lettere før første graviditet i 2014. Jeg trente og var aktiv. Men jeg klarer liksom ikke å skjerpe meg heller.. 15 kg er jo så sykt mye.. La på meg litt for hver graviditet..

   1. Det er faktisk ikke stå mye asså….! Det er riktignok lettere å gå opp 15 kilo enn å gå ned, men når det er sagt så går man faktisk ned 3,5 kilo på å bytte fra vanlig rømme til drømmelett i løpet av et år!!! vi snakker 7-8 enkle grep, og man går ned uten å lide nevneverdig faktisk….!

  6. Jeg kjenner det river litt i hjertet når du er så misfornøyd! Å ha fokus på en god helse er selvsagt positvt. Jeg skulle allikevel ønske en kunne være litt snill med seg selv og med hverandre, for livet går opp og ned. Og med det vil jeg si at jeg syntes du er like vakker både pluss/ minus 20 kg!

   Personlig syntes jeg det er altfor mye kroppsfokus i samfunnet. De som eksponerer seg på blogger er ofte slanke og det er vanskelig å ikke la seg påvirke! Ikke minst når kleskjedene ikke har godt nok utvalg i størrelser og-/ eller små størrelser. Da er det nesten umenneskelig å ikke bli berørt samtidig som det blir nok en bekreftelse på at en er for stor!

   Jeg skulle ønske at vi kunne være mye flinkere til å fortelle hverandre at vi er flotte som vi er!!! Jeg syntes nemlig generelt vi ikke er så gode på det. Ofte, hvis en sier at en kjenner seg stor, så blir den andre taus og da er det lett å tolke det som en bekreftelse. Derfor har jeg et håp om at vi kan bli mer rause mot hverandre!!

   Derfor, jeg heier på at du får mer energi, føler deg bedre, klarer å holde deg unna røyken og få en bedre helse!!! Men du er en ekte skjønnhet som du er 🙂

   1. Hei på du, og takk for koselig melding! Jeg er selvsagt helt enig med deg i at fokuset bør være helse og ikke kilo – og det syns jeg kanskje jeg har vært ganske klar på? Hvis ikke, så blir jeg gjerne enda klarere på det området! Jeg kan gjerne veie det samme som jeg gjør idag, jeg føler meg verken fæl eller feit, jeg føler meg bare elendig i helsa og psyken fordi det plager meg at kroppen min er på nivå med en pensjonist! (No offence, Pappa!!)

    Stor klem 🙂

    1. Så bra!! Joda, du er nok tydelig på det😊 Og det er jeg glad for å høre! Er nok bare jeg som er litt sensitiv på det med kropp og slanking. Blir spennende å følge deg! Lykke til!!!

  7. Altså, ikke for å være ekkelt positiv, men.. Yay! Mine to favorittbloggere sammen! 😀Desiree er knall, du er knall. Det må bli bra. Du er knall som du er, og du fortjener å ha det knall på innsiden og.

   Lykke til! Det finnes en balanse mellom trening, unger, jobb og strikking, det tar bare litt tid å finne den! Jeg har troa.

    1. Herregud det er AKKURAT det jeg bruker strikking til og. “sjokolaaaadeeeee” *strikkestrikke* fingrene er opptatt jaadaaaa 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg