Zahid Ali + Line Victoria = SANT!

Dette har jeg gleda meg til å fortelle!

Du skjønner, jeg blir aldri lei av å høre min egen stemme – og siden podcast er et så trendy medium, så kunne jeg ikke la vær å snuse på muligheten for et ukentlig underholdnings-podcast. Men jeg trengte en partner in crime.
Og den morsomste jeg vet på to meter og ti-ish, bor jo bare en time unna meg! Zahid Ali og jeg kjenner hverandre fra vår tid i Rubicon/TVNorge/TV2 sammen, og resten er historie. Eller noe.

(Jada,jada, vi skal få tatt flottere og mer glansede bilder når vi får tid! Men vi skal høres, ikke sees.)

Det er Vi – der sidesporet er hovedsporet.

Vi – snakker ikke om annet enn det som opptar oss akkurat der og da. Dette er vår aller første episode, og en slags måte å finne tilbake til hverandre over en haug med lokale nyheter og ting som har rørt seg rundt oss den siste tiden.

Første episode føler vi oss litt frem på, og sporer selvsagt litt av. Og om noen få dager vil Podcasten vår være tilgjengelig på Itunes også, for de som liker best å best å lytte derfra.

Du kan høre den blant annet på Spotify HER(da åpner Spotifyen din seg og du kan kose deg med 30 minutter skeive lyktestolper, fall fra stor høyde og at Zahid vil lære meg å spå i rompe. Dont ask…!)

Åherregud, detta har jeg gleda meg til å breake – og nå måtte jeg forte meg siden lokalavisa Porsgrunn Dagblad allerede har avslørt oss! 🤣

Trykk på bildet for å lytte! SNAKKAS!!!

Vil du ha mer ujålete oppdateringer? ⭐️ Følg meg gjerne på Instagram her og Snapchat: linevictoriahus – 
eller for de daglige oppdateringer på FACEBOOK her!

 

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg